Dizanje plave zastave – Uvala Svežanj

Kategorija: Ostalo

10 Lis.

Dizanje plave zastave – Uvala Svežanj

Turistička zajednica Općine Kostrena aktivna je u provedbi programa Plave zastave već više od deset godina. Prisustvovali smo mnogim seminarima o uvjetima koje plaže moraju zadovoljavati kako bi dobile Plavu zastavu i poticali stvaranje takvih uvjeta na kostrenskim plažama.

Izuzetno nam je drago što su zajednička nastojanja rezultirala dobivanjem Plave zastave, koju naša Uvala Svežanj ponosno ističe još od 2008. godine, a taj je kontinuitet, na sreću, samo nakratko prekinut.
Kada plaža nosi Plavu zastavu, to znači da udovoljava čitavom nizu strogo definiranih međunarodno priznatih kriterija, stoga ne čudi što je našim gostima nerijetko i jedan od kriterija za izbor Kostrene kao poželjne destinacije.

Raduje činjenica da su plaže u Kostreni svake godine sve ljepše i uređenije i težimo tome da vrlo brzo imamo još koju Plavu zastavu jer time podižemo kvalitetu turističke ponude i zadovoljstvo gostiju.
Zahvaljujemo se na uspješnoj suradnji Općini Kostrena, Udruzi Lijepa naša te našim spasiocima neophodnim za sigurnost na plažama.

 

Natrag na novosti