OKTOBEER FEST U KOSTRENI

OKTOBEER FEST U KOSTRENI

LokacijaQuroum Garden

Oktobeer fest će u popularnom Quorum Gardenu 9. i 10.  te ponovo 16. i 17 listopada, uz redovitu i izuzetno bogatu ponudu, posjetiteljima ponuditi odlična piva odličnih pivara, a svakako će posebno atraktivna biti i ponuda prigodnih zalogaja.

Jedna od najpoznatijih svjetskih manifestacija je svakako Oktoberfest u Münchenu, koja je i drugu godinu zaredom otkazana zbog pandemije koronavirusa. No, neka vas ta vijest ne žalosti, jer listopad u Kostreni obilježit će dani u kojima će moći uživati ljubitelji piva i dobrih zalogaja, a sve to u organizaciji Quorum Gardena.

Oktobeer fest će u popularnom Quorum Gardenu 9. i 10. te ponovo 16. i 17 listopada, uz redovitu i izuzetno bogatu ponudu, posjetiteljima ponuditi odlična piva odličnih pivara, a svakako će posebno atraktivna biti i ponuda prigodnih zalogaja, sve u duhu poznate svjetske manifestacije. U prigodnim kriglama i na brojne načine posluživat će se poznati pivski brandovi: Paulaner, King's Brew i Staropramen pa će tako ljubitelji zlatne tekućine itekako doći na svoje. Da bi pivo što bolje "leglo" svakako je važna i "podloga" za koju su se pobrinuli domaćini. Curry Wurst, Bratwurst s krumpirom, Debrecinke u pecivu s kupusom, Brez'n i Strudel samo su dio odlične ponude ukusne hrane koja će nadopuniti osjećaj Oktoberfest izdanja u Kostreni – Oktobeer festa.

Ugodno vrijeme u ispijanju piva te u dobrim zalogajima pratit će i odlična glazbena podloga, a organizator priprema i poseban ambijent kako bi atmosfera bila vrhunska. Upravo onakva kakva je i znakovita za Quorum Garden.

Bit će to dva izuzetna vikenda te je za vjerovati kako će brojni ljubitelji dobrog piva, dobrih zalogaja i ugodnog druženja uživati u ovom jedinstvenom događanju. Parking se na plaća, sve je spremno za odlične vikende. Vidimo se u Kostreni! Don't worry, beer happy – poručuju organizatori.

Natrag na kalendar događanja