"ODVOJENO PRIKUPLJANJE OTPADA" tribina za privatne iznajmljivače

"ODVOJENO PRIKUPLJANJE OTPADA" tribina za privatne iznajmljivače

LokacijaNarodna čitaonica Kostrena

Tribina u suradnji s Općinom Kostrena i Komunalnim društvom Čistoća d.o.o. Rijeka, za sve osobe koje nude privatni smještaj na području Općine Kostrena (iznajmljivače). Tribina će se održati u četvrtak, 23. ožujka 2023. godine, s početkom u 17:00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni, Sveta Lucija 14, 51221 Kostrena.

 

Svrha tribine je educiranje i informiranje iznajmljivača o održivom gospodarenju otpadom, uključujući odgovorno postupanje s komunalnim otpadom, pravilno odvajanje otpada u privatnom smještaju, te upoznavanje iznajmljivača s novim individualiziranim sustavom prikupljanja otpada.

 

Tribina je otvorena za sve iznajmljivače, a nakon edukativno-informativne prezentacije o pravilnom načinu postupanja s otpadom, iznajmljivači će predstavnicima KD Čistoća d.o.o. Rijeka moći postavljati pitanja i dobiti sve relevantne informacije oko razvrstavanja otpada.

 

Zbog ograničenog broja mjesta molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak na e-mail: info@visitkostrena.hr ili na telefon: 051/289-207 najkasnije do 22. ožujka 2023. godine.

Natrag na kalendar događanja