Kostrena kids' outdoor  - KaKaO 2024.

Kostrena kids' outdoor - KaKaO 2024.

LokacijaSportska dvorana Kostrena

Zanimljiv i raznolik program za djecu do 14 godina pod nazivom „KaKaO“, u subotu 4. svibnja 2024. godine ispred Sportske dvorane Kostrena s početkom u 10 sati.

Turistička zajednica općine Kostrena u suradnji s Društvom sportske rekreacije Kvarner organizira treću godinu zaredom Kostrena kids' outdoor, zanimljiv program za djecu do 14 godina pod nazivom „KaKaO“. Program će se održati u subotu 4. svibnja 2024. godine ispred Sportske dvorane Kostrena s početkom u 10 sati i za sve sudionike je u potpunosti besplatan.

Kostrena kids' outdoor je manifestacija posvećena djeci, njihovom motoričkom, kreativnom, ali i mentalnom razvoju i zdravlju. Cilj projekta je djeci pokazati kakvim se aktivnosti sve mogu baviti te na koji način aktivno provoditi slobodno vrijeme s vršnjacima. Djeca se sve manje kreću, a sve više vremena provode pred ekranima. Takav način života „na distanci“ i u virtualnom svijetu uvelike je utječe i na njihovu socijalnu interakciju. Ovim projektom želi se doprinijeti formiranju raznovrsnog sadržaja za najmlađe, aktivnijoj participaciji djece u zajednici kao i zajedništvo djece i odraslih u kreiranju programa.

Sve aktivnosti vodit će stručne osobe s iskustvom u radu s djecom.

Sve informacije o programima mogu se pronaći na :

Facebook: https://www.facebook.com/events/1163112771257313/?ref=newsfeed

Web: https://sva-lica-platka.eu/kids-outdoor-kakao/

Natrag na kalendar događanja