6. izdanje Zelene Kostrene

6. izdanje Zelene Kostrene

LokacijaKostrena, uvala Žurkovo

U nedjelju, 12. rujna 2021. godine od 9 do 13 sati u uvali Žurkovo će se održati sajam zdrave hrane - peto izdanje manifestacije „Zelena Kostrena“.

Većina sudionika su ekološki certificirani uzgajivači i proizvođači, a oni koji nisu, proizvode po principima ekološke, organske, biodinamičke i permakulturne poljoprivrede.

Na sajmu će svoje proizvode izložiti 30 uzgajivača i proizvođača zdrave hrane iz Primorja, Zagreba, Like, Hrvatskog Zagorja, Slavonije i Dalmacije, te jedan iz Slovenije, a posjetitelji će moći kupiti svježe voće i povrće, prerađeno voće i povrće, mliječne kravlje i kozje proizvode, suhomesnate proizvode, riblje proizvode, med i proizvode na bazi meda, prirodnu kozmetiku, žitarice i proizvode od žitarica, te razne druge proizvode.

U ovom izdanju Zelene Kostrene posebno ističemo ponudu domaćih borovnica i marelica, te mahuna i ostalog svježeg povrća, stoga pozivamo sve ljubitelje zdravih i prirodnih, domaćih proizvoda da nam se pridruže i ispune nedjeljno jutro neodoljivim mirisima i okusima!

Sajam organiziraju Turistička zajednica općine Kostrena, Općina Kostrena i Udruga Zeleni Kastav.

Sajam će se održati uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Natrag na kalendar događanja