Održana Kostrenska noć 2018.

Kategorija: Manifestacije

28 Srp.

Ovogodišnja Kostrenska noć održana 27. srpnja 2018. u organizaciji Turističke zajednice Općine Kostrena i Općine Kostrena privukla je brojne posjetitelje. Uvala Žurkovo bila je prepuna domaćih ljudi, turista, barki i dobrih vibracija!

Program je započeo u 19:00 sati s revijalnom vaterpolskom utakmicom između VK Jadran Kostrena i VK Crikvenica, potom su nas u 20:00 sati svojim izložbama oduševili kostrenski kreativci i njihovi gosti. Gastro ponuda je uistinu oduševila, a posebno su se izdvojili morski specijaliteti poput hobotnice na salatu.

 Poznata kostrenska ljetna fešta ove godine donijela je bogat glazbeni program uz nastupe poznatih domaćih izvođača: grupe SuperCover Band i vrhunske zabavljačice MAJE ŠUPUT.
SuperCover Band počeo je sa svirkom u 21:00 sat i uveo publiku u plesno raspoloženje. Zvijezda večeri Maja Šuput popela se na binu u 23:00 sata. Kraljica zabave vrhunski je odradila nastup uz raspjevanu publiku. Nakon bisa, na binu su se ponovo popeli dečki iz SuperCover Benda i zabavljali su sve prisutne do ranih jutarnjih sati! Ne treba sumnjati da će ova Kostrenska noć mnogima ostati u dubokom sjećanju.

Organizator: Turistička zajednica Općine Kostrena
Sponzor: INA d.d., Dezinsekcija d.o.o., Erste Bank
Donatori: Migrad d.o.o., Nekretnine d.o.o.
Manifestaciju sufinancira Općina Kostrena.

Natrag na novosti