Enjoy the view from Croatia

Kategorija: Ostalo

12 Ruj.

Enjoy the view from Croatia

 

S ciljem promocije hrvatskog turizma pokrenuta je platforma EnjoyTheViewFromCroatia, a s obzirom na trenutak u kojem je inicijativa pokrenuta, misao vodilja projekta je bila poslati stotine lijepih pogleda, misli i osjećaja tisućama ljudi u svijetu, koji u danom trenutku nisu bili u mogućnosti u njima uživati „uživo“.

 

Inicijativom pod hashtagom #EnjoyTheViewFromCroatia, koja je vrlo jednostavna i dostupna svima, poslano je više tisuća pogleda iz Hrvatske svijetu.

 

Projekt i platformu čine poseban Instagram profil i web landing page na kojima se prikupljaju poslani „pogledi“ u obliku slika ili videa. Uzevši u obzir činjenicu da svaki dionik turizma u Hrvatskoj može sudjelovati svojim vrijednim doprinosom na način da pošalje fotografiju ili kratki video za koje smatra da će najbolje prenijeti ljepotu zbog kojih gosti dolaze u određeno mjesto Hrvatska turistička zajednica podsjeća na načine sudjelovanja:

• slanjem pogleda na e-mail adresu: enjoytheview@htz.hr ili putem Instagram profil platforme @enjoytheview_fromcroatia
• podijelivši na vlastitom Facebook, Instagram i Twitter profilu pogled (fotografiju ili videozapis) uz hashtag #EnjoyTheViewFromCroatia


Ako iza spomenute fotografije stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte i kratak opis.

Natrag na novosti