Cijepljenje privatnih iznajmljivača - poziv za prijavu

Kategorija: Ostalo

04 Svi.

Cijepljenje privatnih iznajmljivača - poziv za prijavu

 

Prema uputi Ministarstva turizma i sporta RH pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmlivače da nam se do četvrtka, 6. 5. 2021. godine u 14 sati prijave ukoliko su zainteresirani za doborovoljno cijepljenje protiv COVID-19.

 

Molimo da nam se dostave sljedeći podatci: Ime i prezime, datum rođenja, OIB, MBO (matični broj osiguranika HZZ), mjesto (grad, općina), poštanski broj, broj mobitela, adresa e-pošte.

Molimo da nam tražene podatke dostavite na e-mail: tzo-kostrena@ri.t-com.hr, telefonski na broj 051/289 207 ili osobnim dolaskom u TIC TZO Kostrena, na adresi Kostrenskih boraca 1A, Kostrena (od 8 do 15 sati).

 

Nakon zaprimanja svih prijava podatci će se uputiti TZ Kvarnera, a oni će ih proslijediti u županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo.

Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ će zatim izraditi plan, program i termine cijepljenja o čemu će privatni iznajmljivači biti pravovremeno obaviješteni.

Unaprijed zahvaljujemo na vašoj suradnji i nastojanjima da u ovim izazovnim vremenima svi zajedno ostanemo sigurni te i našim gostima osiguramo siguran boravak u našoj destinaciji.

Natrag na novosti