Zvjezdana prašina

Zvjezdana prašina

LokacijaNarodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji

Udruga „PROJEKT +/-60“, kao završetak ovogodišnjeg projekta „IZRAZI SEBE - UVAŽAVAJ DRUGE“, organizira donacijsku plesno-glazbenu večer „ZVJEZDANA PRAŠINA“ koja će se održati u subotu, 14.12. 2019. godine s početkom u 20:00 sati u dvorani Narodne čitaonice u Kostreni Svetoj Luciji.

Na programu je plesno natjecanje u kojem sudjeluju poznate ličnosti iz javnog života našega kraja, a partnerice su im članice udruge“ Projekt +/-60“. Plesne parove ocjenjivati će stručni žiri, ali i publika koja će glasovati putem listića.

Ulaz slobodan uz dobrovoljni prilog od 20,00 kn za kupnju neophodnih potrepština za štićenice „Sigurne kuće“ koja djeluje u sklopu udruge „U.Z.O.R.“ iz Rijeke.

Uz to, svaka članica Udruge „Projekt+/-60“ pripremila je poklon- bon namijenjen štićenicama, koje su donirali obrtnici našega kraja.

Osim vrlo atraktivnog natjecanja u plesu, u programu sudjeluje i profesionalni poznati plesni par koji će izvesti plesni show, a u glazbenom dijelu nastupaju: Božidarka Matija Čerina koja je ujedno i voditeljica večeri, žvs Luštrin i Projekt band +/-60.

Natrag na kalendar događanja