Yoga Reterat "Reset & Reconnect"

Yoga Reterat "Reset & Reconnect"

LokacijaKostrena

Odmaknite se od svakodnevice, napravite pravi predah za dušu i tijelo uz yoga praksu na prekrasnoj plaži u okviru Mosquito bar-a u Kostreni. 

Namaste Yoga Zagreb poziva Vas na Yoga Retreat Reset & Reconnect od 18.-22.6.2021.g. Odmaknite se od svakodnevice, napravite pravi predah za dušu i tijelo uz yoga praksu na prekrasnoj plaži u okviru Mosquito Bar-a u Kostreni.
Yoga Retreat uključuje i predavanja o raw food izazovima i veganskoj prehrani, predavanja iz područja yoge i Veda, a jedan se dan organizira i planinarski izlet (fakultativno). U slobodnom vremenu prepustite se uživanju na prekrasnoj plaži, odvažite se na jedan ronilački izazov ili se opustite uz masažu na plaži.
Yoga Retreat moguće je pratiti i online preko Zoom aplikacije (yoga praksa i predavanja).
Yoga Retreat obuhvaća tehnike yoge, pranayame, tehnike povlačenja i meditacije uz praksu asana, yoga položaja sa ciljem istinskog povlačenja i odmora od gradskog života u prekrasnoj prirodi uz more, gledajući izlazak i zalazak Sunca. Odmorite se od svakodnevice, povežite se sa samim sobom i sa prirodom, napravite nešto dobro za sebe, a samim tim i za druge. Pomaknite svoju praksu na novu razinu, produbite svoje znanje o yogi i implementirajte tehnike yoge u svakodnevni život.

Događaj se realizira u suradnji i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Kostrena i VerVita d.o.o.

Za više info posjetite: https://www.namasteyogazagreb.com/programi

Natrag na kalendar događanja