QUORUM GARDEN BEER & FOOD EXPERIENCE

QUORUM GARDEN BEER & FOOD EXPERIENCE

LokacijaKostrena Quorum Garden

Počinju Quroum Garden Beer & Food Experience dani u Kostreni u kojima će moći uživati ljubitelji piva i dobrih zalogaja, a sve to u organizaciji Quorum Gardena i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Kostrena i Općine Kostrena.

Quorum Garden Beer & Food Experience će u popularnom Quorum Gardenu Kostrena 27., 28. i 29. kolovoza od 15 do 24 sata ponuditi odlična piva craft pivara, pa će tako posjetitelji moći kušati, doživjeti i prepoznati omiljen okus piva i uživati u posebnom ambijentu. Svoje jake pivske adute predstavit će KING'S BREW koji će pod sloganom "Mala pivovara za veliko pivo" predstaviti svoje brendove Svarog IPA, Kameleon amber ale, Perun lager i Veles strout, GRIFF će ponuditi Griff Pale Ale i Griff Pilsner, a BREWTIGA će predstaviti jake brendove. VARIONICA CRAFT BREWERY sa Siesta Session IPA i POP lager, PULFER BREWERY sa Ziher Pale Ale dok će PIVOVARA MLINARICA predstavit Souris, a BRUMAN CRAFT BREWERY Pajser. Uz sve navedene bit će tu i PIVOVARA MEĐIMURSKI LEPI DEČKI te SV. VID, pa možemo reći da će iz ove bogate ponude zasigurno svatko pronaći svoj omiljeni okus.

Na prigodnim štandovima pivari će uz pivo po promotivnim cijenama nuditi slasne zalogaje, jer dobro pivo prati i ukusna hrana. Za ovu posebnu prigodu organizator najavljuje ponudu slasnih burgera, nachosa, tortilja i McCain proizvoda.

Ugodno vrijeme u ispijanju piva i ostalih napitaka te u dobrim zalogajima pratit će i odlična glazbena podloga, a u subotu i nedjelju vrhunski će barmeni spremati i odlične koktele te će tako svi doći na svoje.

Quorum Garden će i navedene dane raditi svoje uobičajeno radno vrijeme od ranog jutra, a kako je to već i praksa, ni najmlađi neće ostati zakinuti za odličnu zabavu i prigodnu ponudu. Uz brojne zabavne sadržaje za djecu, bit će tu i bezalkoholni kokteli, fritule i kokice pa je i za najmlađe ugodno vrijeme zajamčeno.

Tri dana ugodnog i opuštenog druženja u Quorum Gardenu potpomažu Turistička zajednica općine Kostrena i Općina Kostrena.

 

 

 

           

Natrag na kalendar događanja