Predstava ''Život je loto'' - Jesen u Kostreni 2018.

Predstava ''Život je loto'' - Jesen u Kostreni 2018.

LokacijaNarodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji

U subotu, 13. listopada 2018. godine će se u sklopu ovogodišnje ''Jeseni u Kostreni'' održati predstava ''Život je loto' u izvedbi Teatra Carte Blanche. Predstavu je režirala Bojana Lazić, a glumi Monika Romić.

Sanjate li o super dobitku na lotu i bezbrižnom životu koji slijedi, onda će vam Vera u ovoj komediji pokazati kako se život može preokrenuti u samo 24 sata. Tek što Verin muž dobije sedmicu na lotu, doznaje da ga žena vara i u tom trenutku započinje drama za Veru, a komedija za publiku. Hoće li Vera odabrati bijeg u slobodu bez novca ili će pognuti glavu pod težinom materijalne sigurnosti, ovisi i o gledateljima u ovoj simpatičnoj i duhovitoj komediji.

Predstava započinje u 20 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. Prodajna mjesta na kojima možete kupiti ulaznice su KD Kostrena (Sportska dvorana Kostrena), Dallas Records Rijeka, Foto revija, Novi Korzo d.o.o., - caffe bar Nad Urom, Croatia Records. Karte se mogu kupiti i online preko sustava www.mojekarte.hr ili sat vremena prije početka programa u holu Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji,

Cijena ulaznice je 50 kuna, a za umirovljenike 30 kuna uz obvezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status (samo u KD Kostrena).

Natrag na kalendar događanja