Predstava "Komušanje mozga"

LokacijaNarodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji

Kostrena 26. 9. 2018. – U Narodnoj čitaonici u Kostreni Svetoj Luciji, u petak 28. 9. u 20 sati na rasporedu je sjajna predstava Stojana Matavulja ,,Komušanje mozga''. Do suza će vas nasmijati šale o svakodnevnim kućanskim dogodovštinama, o politici, o popularnoj i klasičnoj glazbi te još koječemu, a možda ćete s glumcem i zapjevati!

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a ulaznice se mogu kupiti putem sustava mojekarte.hr i na nekoliko prodajnih mjesta u Rijeci i Kostreni; Dallas Records (Splitska ulica), Croatia Records (Užarska ulica), Foto Revija (Užarska ulica), Caffe bar Nad Urom (Robna kuća Korzo), Komunalno društvo Kostrena (Sportska dvorana) te na dan održavanja predstave u holu Narodne čitaonice, 60 minuta prije početka predstave. Za umirovljenike ulaznica iznosi 30 kuna, a kupnja povoljnije ulaznice moguća je isključivo u KD Kostrena i uz obavezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status.

Sve informacije o programu 17. „Jeseni u Kostreni“, mogu se pronaći na Facebook stranicama Jesen u Kostreni i Naša Kostrena, mrežnim stranicama Općine Kostrena i Turističke zajednice Općine Kostrena.

„Jesen u Kostreni“, organiziraju Odbor za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Narodna čitaonica u Kostreni Svetoj Luciji, pod pokroviteljstvom Općine Kostrena, Primorsko-goranske županije i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Natrag na kalendar događanja