Poziv na radionicu prekograničnog Konzorcija Claustra

Poziv na radionicu prekograničnog Konzorcija Claustra

LokacijaNarodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji

U sklopu projekta CLAUSTRA + (Prekogranična destinacija kulturnog i zelenog turizma Claustra Alpium Iuliarum), u utorak 19. studenog 2019. s početkom u 17 sati, u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija održat će se radionica pod nazivom  „Razvoj kulturno-turističkog proizvoda: sinergija kulturne i prirodne baštine kao garancija održivosti“.

Radionica je participativnog karaktera i organizira se s ciljem razvoja PARTNERSTVA ZA OČUVANJE I REVITALIZACIJU BAŠTINE OBRAMBENOG SUSTAVA CLAUSTRA, te uključivanja zainteresiranih dionika u procese razvoja turističkog proizvoda Claustra. Projekt CLAUSTRA+ je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) (85%) u okviru Program suradnje INTEREG-V-A Slovenija-Hrvatska 2014. – 2020. Radionica je besplatna i otvorena za javnost.

PROGRAM:
17:00-17:45;  ”Bioraznolikost kostrenskog podmorja”, dr.sc. Milvana Arko Pijevac, Prirodoslovni muzej Rijeka
17:45-19:00; „Interpretacija baštine, temelj uspješnih kulturno-turističkih proizvoda“, primjeri dobre prakse i praktična radionica (Koju poruku CLAUSTRA šalje gostu?)
19:00-19:15; Pauza
19:15-20:00;  Predstavljanje Smjernica i Konzorcija CLAUSTRA – otvoreni dijalog sa zajednicom/ sudionicima radionice
Voditeljica i moderatorica: Manuela Hrvatin

Radionicu organizira Turistička zajednica Kvarnera. Za sve informacije i rezervacije na raspolaganju su kontakti TZ Kvarnera: T + 385 51 272 988;  valnea@kvarner.hr; manuela.hrvatin@interpret-europe.net .

Više informacija o projektu može se pronaći na mrežnim stranicama www.claustra.org.

Natrag na kalendar događanja