''OtpisaNE'' - Jesen u Kostreni 2018.

LokacijaNarodna čitaonica u Kostreni sv. Luciji

U ponedjeljak, 24. rujna 2018. godine će se u sklopu bogatog programa ovogodišnje ''Jeseni u Kostreni'' održati predstava ''OtpisaNE'' u izvedbi Kazališta Moruzgva i Scene Gorica. Predstavu je režirao Nikola Zavišić, a glume Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Erna Rudnički i Slavko Sobin.

Jeste li spremni na priču o migrantu iz Sirije koji na svojem ilegalnom putu prema Njemačkoj nakratko zapinje u Hrvatskoj i to okružen trima ženama? Jedna razočarana, druga brižna, a treća u maniri dokone zavodnice, OtpisaNE će u muke bliskoistočnog migranta unijeti opuštajući smijeh uz vrckave i pomalo zlobne replike. Nastala prema tekstu Renata Baretića, autora hit-romana ''Osmi povjerenik'', ova će vas komedija nasmijati ubojitim crnohumornim dijalozima i sudarom dvaju svjetova.

Predstava započinje u 20 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. Prodajna mjesta na kojima možete kupiti ulaznice su KD Kostrena (Sportska dvorana Kostrena), Dallas Records Rijeka, Foto revija, Novi Korzo d.o.o., - caffe bar Nad Urom, Croatia Records. Karte se mogu kupiti i online preko sustava www.mojekarte.hr ili sat vremena prije početka programa u holu Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji,

Cijena ulaznice je 50 kuna, a za umirovljenike 30 kuna uz obvezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status (samo u KD Kostrena).

Natrag na kalendar događanja