Manifestacija Uskrs u Kostreni oduševila i male i velike

Manifestacija Uskrs u Kostreni oduševila i male i velike

LokacijaTerasa Narodne čitaonice sv.Lucija, Kostrena

Zanimljiv program Uskrsa u Kostreni privukao brojne posjetitelje

Lijepo vrijeme i bogat program na više lokacija, privukli su danas u Kostrenu brojne posjetitelje. U Žurkovu je održan sajam zdrave hrane Zelena Kostrena, a s iste lokacije krenula je i treća organizirana pješačka tura čiji su sudionici zastali i na degustaciji pince i fritaje ispred kostrenske Narodne čitaonice.

Na blagdan Cvjetnice u Kostreni se već nekoliko godina održava zanimljiva cjelodnevna manifestacija Uskrs u Kostreni, namijenjena svim generacijama. Najmlađi posjetitelji uživali su danas u igri, zanimljivim radionicama izrade vjenčića od cvijeća i bojanju jaja kao i u druženju s veselim uskrsnim zekom, a posebnu pažnju malih i velikih posjetitelja privukao je prigodni i raskošno uređeni foto kutak.

Igru i zabavu pratila je i podjednako bogata gastronomska ponuda, od fritaje sa šparogama, preko odličnih burgera, fritula, vafla kao i omiljenih craftova u što se više nego dobro uklopila i promocija posebnog izdanja Kostrenske kuharice s tradicionalnim receptima. Gastro priču Uskrsa zaključila je degustacija najveće pince u povijesti Kostrene koju je izradila lokalna slastičarnica Snjeguljica.

Tijekom čitavog dana posjetitelje su zabavljali klapa Baladur i trio Coffee Shop Acoustic, a u 18 sati program se nastavlja uz Techno Vikingse. Uskrs u Kostreni organizirale su Turistička zajednica općine Kostrena i Općina Kostrena.

Natrag na kalendar događanja