Kostrena Happy Days - festival kreative i pozitive

Kostrena Happy Days - festival kreative i pozitive

Lokacijana terasi Diving Center Kostrena

KOSTRENA HAPPY DAYS - festival kreative i pozitive označit će početak Ljeta u Kostreni. More, sunce, ljeto i Kostrenu, obojit ćemo glazbom i kreativom, ogrnuti zabavom i pozitivom, a ulaznice naplaćivati smajlićima!
Na prvi dan ljeta 21.6. koji je također i Svjetski dan glazbe, Kostrena će poželjeti dobrodošlicu ljetu dvodnevnim tematskim glazbenim festivalom u čast pomorcima i moru, organizirajući koncerte raznovrsnih glazbenih žanrova i različite radionice u suradnji sa klubovima i udrugama sa područja Kostrene. Pomorci su tijekom svojih putovanja bili izloženi različitim utjecajima drugih kultura i tehnološki naprednijih društava te su izravno utjecali i na lokalnu zajednicu. Zato za njih kažemo da su bili Internet svojeg vremena i izravna veza Kostrene sa svijetom. Brojni su primjeri tog utjecaja, a jedan od njih svakako je i glazba i glazbeno stvaralaštvo kao i glazbeni ukus Kostrenjana.
U sklopu ove dvodnevne manifestacije na različitim lokacijama u Kostreni održavati će se izložbe umjetničkih radova, radionice za djecu i odrasle, programi sportskih udruga i ostali kreativni i raznovrsni programi u koje će biti uključena čitava zajednica. U programu će sudjelovati udruge, klubovi i institucije sa područja Općine Kostrena.

U glazbenom dijelu manifestacije nastupaju:

  • Franco Morone & Raffaella Luna
  • Anita Camarella & Davide Facchini
  • Tinsagu Project (Japan/Italija)
  • Kelpie (Škotska/ Norveška)
  • Damir Halilić Hal

Glazbeni dio programa održati će se na terasi Diving Center Kostrena.  

Link stranice manifestacije: http://kostrenahappydays.com 

Manifestaciju sufinancira Općina Kostrena.

Natrag na kalendar događanja