nat U Kostreni počeo 10. Kastav Blues Festival
Rss

U Kostreni počeo 10. Kastav Blues Festival

Datum: 04-08-2017

Izvrsnim nastupima Crossroad Blues Banda i prve dame hrvatske jazz i blues scene Zdenke Kovačiček & Greenhouse Blues Banda, u Kostreni je započelo deseto izdanje Kastav Blues Festivala, jednog od najrespektabilnijih blues festivala ovog dijela Europe.

Greenhous Blues Band poznat je po odličnim obradama brojnih skladbi među kojima dominiraju zanimljivi aranžmani sekcije puhača, a žestoka svirka Crossroad Blues Banda na samom je početku dignula publiku na noge i dodatno ugrijala i ovako pretoplu ljetnu večer. Sjajna atmosfera nije bila samo na prepunoj terasi Diving Centra Kostrena već i na kostrenskoj obalnoj šetnici koja je odjekivala sjajnim zvucima bluesa.

Od 3. do 7. kolovoza, uz brojne nastupe renomiranih glazbenika na četiri lokacije, posjetitelje festivala očekuje i projekcija dokumentarnog filma Igora Modrića „Črni Kastavac“, o blues glazbeniku Jerryju Ricksu, koji je kao svoje posljednje počivalište odabrao Kastav, u kojem je proveo posljednju godinu života.

U Kostreni počeo 10. Kastav Blues Festival
Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ