nat Kastav Blues Festival i ove godine u Kostreni
Rss

Kastav Blues Festival i ove godine u Kostreni

Datum: 25-07-2017

Kostrena je i ove godine jedan od domaćina Kastav Blues Festivala. U četvrtak, 3. kolovoza na terasi Diving Centra Kostrena (konoba More) sa početkom u 21:00 sat nastupiti će Zdenka Kovačiček & Greenhouse Blues Band i Crossroad Blues Band.

Prva večer jubilarnog desetog po redu Kastav Blues Festivala započinje u Kostreni  nastupima Zdenke Kovačiček, prve dame hrvatske jazz i blues scene i vrhunskog Greenhouse Blues Banda poznatog po odličnim obradama brojnih skladbi među kojima dominiraju zanimljivi aranžmani sekcije puhača. Iste večeri nastupat će i makedonska blues grupa iz Prilepa Crossroad Blues Band u čijim se tekstovima pjesama osjeća snažna socijalna dimenzija; govore o problemima običnih, „malih“ ljudi što, na kraju, i jest jedna od osnovnih tema blues - lirike. 

Kostrena je i proteklih godina imala prilike ugostiti Kastav Blues Festival, a sjajna atmosfera i lokacija učinili su da se mjesto viška tražilo ne samo na terasi Diving Centra Kostrena (konoba More) već i na kostrenskoj obalnoj šetnici koja je odjekivala sjajnim zvucima bluesa. Uvjereni da će se sjajna atmosfera ponoviti i ove godine, pozivamo Vas da nam se pridružite na Kastav Blues festivalu u Kostreni.  

Ulaz je slobodan!

Sponzor: 
INA - industrija nafte d.d.

 

Manifestaciju sufinancira Općina Kostrena 

Manifestaciju su potpomognuli:

- Diving Center Kostrena

- Restoran Anić:

- Konoba „More“
 

Organizator:
Turistička zajednica Općine Kostrena   

 

Kastav Blues Festival i ove godine u Kostreni
Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ