nat Prošećimo Kostrenom Put mora
Rss

Prošećimo Kostrenom Put mora

Datum: 06-05-2017

Pozivamo Vas da nam se u subotu 13. svibnja 2017. u 10:00 sati pridružite u šetnji kostrenskom šetnicom pod nazivom "Prošećimo Kostrenom Put mora“. Okupljanje sudionika je na parkiralištu ispred Dječjeg vrtića „Zlatna ribica“, a početak šetnje je na prilazu uvali Žurkovo koji je uljepšan  muralom „Put mora“. Umjetnički  rad djelo je Ivana Penzeša Nadalova i Edija Gustina, koji je Nadalove radove prenio na zid. No, “Put mora” je mnogo više od murala, to je priča o Kostreni.

Pozivamo sve zainteresirane da u subotu prošeću s nama do lučice Stara voda okupani jutarnjim suncem i mirisom mora. Uz uživanje u kostrenskoj šetnici, sudionici i posjetitelji moći će uživati i u Kreativnoj šetnici, prodajnoj izložbi umjetničkih radova kostrenskih umjetnika i njihovih gostiju koja će biti postavljena od Melića do restauranta Anić.

Sve sudionike šetnje očekuje okrijepa u bistrou „Kostrenka“.  

Organizator: Turistička zajednica općine Kostrena

 

Prošećimo Kostrenom Put mora
Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ