nat Bike Rijeka Weekend 2017.
Rss

Bike Rijeka Weekend 2017.

Datum: 06-04-2017

Bogat poviješću i tradicijom, Riječki prsten je zasigurno regija osebujnog susreta mora i gorskog kraja. U potrazi za pravom mjerom dinamičnih događanja, ugodnog ambijenta i lijepe prirode u okruženju, možete otkriti idealan spoj prekrasnih plaža, romantičnih starih gradića, prepoznatljive gastro ponude i gostoljubivog podneblja.

Pridružite nam se 8. i 9. travnja na biciklističkom vikend druženju koje će ljubiteljima aktivnog odmora i rekreacije pružiti jedan drugačiji doživljaj područja oko Rijeke

Tijekom vikenda na raspolaganju su vam duže i kraće rute kojima ćete na 2 kotača obići najzanimljivije dijelove i atrakcije Kastva, Klane, Viškova, Jelenja, Čavli, Rijeke, Bakra, Kostrene i Kraljevice.

Rute prolaze dijelovima Biciklističke transverzale Riječkog prstena čija će atraktivna konfiguracija terena, kombinacija asfalta i makadama te jedinstveni pogledi na Riječki zaljev, učiniti ovu biciklističku pustolovinu ispunjenom i nezaboravnom.

Program:

Subota, 8.4. – Kastav (Fortica)
9:00 – 10:00 Prijave i okupljanje sudionika
10:00 Start biciklističkih tura
DUŽA (40 km)
https://goo.gl/ps5ReS
KRAĆA (23 km)
https://goo.gl/hxiIz6
15:00 Zajednički ručak

Nedjelja, 9.4. – Kraljevica (Frankopanski kaštel)
9:00 – 10:00 Prijave i okupljanje sudionika
10:00 Start biciklističkih tura
DUŽA (37 km)
https://goo.gl/x52KQ4
KRAĆA (23 km)
https://goo.gl/1jDyIf
15:00 Zajednički ručak

 

NAPOMENA:
Organizator zadržava pravo promjene ruta prije starta svake rute. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost te se moraju pridržavati Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Tko se ne bude pridržavao uputa vodiča bit će udaljen iz grupe. Svima se preporuča nošenje kacige te posjedovanje rezervne zračnice.

 

Izvor: Portal Ri Prsten

 

Bike Rijeka Weekend 2017.
Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ