Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Međuopćinsko natjecanje u sportskom ribolovu s obale

26-05-2017

Međuopćinsko natjecanje u sportskom ribolovu s obaleŠRD Kostrena ove je nedjelje (28.5.) domaćin Međuopćinskog natjecanja u sportskom ribolovu s obale za kategorije U21 i seniore. Zona lova je lukobran Stara voda, a vrijeme lova od 7,00 - 13,00 sati.

Natječaj za najljepšu okućnicu

23-05-2017

Natječaj za najljepšu okućnicuPodsjećamo Vas da je u tijeku Natječaj za najljepšu okućnicu Kostrene.

Edukativni sastanak za vlasnike i voditelje smještajnih objekata sa područja TZO Kostrena

19-05-2017

Edukativni sastanak za vlasnike i voditelje smještajnih objekata sa područja TZO KostrenaU ponedjeljak 22. svibnja 2017. u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 16:30 sati održati će se edukativni sastanak za vlasnike i voditelje smještajnih objekata sa područja TZO Kostrena.

Međuopćinsko natjecanje u udičarenju

15-05-2017

Međuopćinsko natjecanje u udičarenjuŠportsko ribolovno društvo INA Kostrena organizira međuopćinsko natjecanje u udičarenju koje će se održati 20. svibnja u lučici Podurinj. Natjecanje će se održati u lučici Podurinju u kategorijama U-21 i seniori iz brodice.

11. Čakavski susreti u Kostreni

12-05-2017

11. Čakavski susreti u KostreniKatedra Čakavskoga sabora Kostrena već jedanaest godina organizira manifestaciju Čakavski susreti u Kostreni. Ovogodišnji susreti održati će se od 15. do 19. svibnja 2017. godine, a cjelokupni program odvijati će se u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ