Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Eko akcija čišćenja podmorja

26-08-2016

Eko akcija čišćenja podmorjaBeach bar LI-LA i KPD INA KOSTRENA Vas pozivaju na akciju čišćenja podmorja i plaže kod vaterpolo igrališta u Kostreni. Akcija će se održati subotu 27.08.2016. Očekuje se dolazak 20-tak ronioca iz Rijeke i okolice, članova Kluba podvodnih djelatnosti INA Kostrena. Dođite, podržite!

Kostrena otvorila 9. izdanje Kastav Blues Festivala

09-08-2016

Kostrena otvorila 9. izdanje Kastav Blues FestivalaDeveto izdanje najvećeg hrvatskog blues festivala započelo je u četvrtak 4. kolovoza u Kostreni, točnije na terasi The Bulldog BBQ bara pred brojnom publikom i uz sjajne izvedbe sastava "Black Coffee" i šarmantnog Tomislava Golubana koji je otvorio prvu blues večer i svojim specifičnim glazbenim izričajem oduševio publiku.

Kastav Blues Festival u Kostreni - 4.8.2016.

02-08-2016

Kastav Blues Festival u Kostreni - 4.8.2016.Kostrena će ove godine, po drugi puta biti jedan od domaćina Kastav Blues Festivala. Festival traje od 4. do 8. kolovoza, a čast da ga otvori pripala je upravo Kostreni. U četvrtak, 4. kolovoza 2016. godine, od 21:00 restaurant & lounge bar „The Bulldog BBQ“ ugostiti će Black Coffee i Tomislava Golubana.

HAL'S Guitar POWER

28-07-2016

HAL'S Guitar POWERU subotu, 30. srpnja 2016. godine od 21:30, Restaurant & lounge bar „The Bulldog BBQ“ ugostiti će virtuoza finger-picking stila Damira Halilića. Hal je dobitnik Porina 2014, najuglednije diskografske nagrade u Republici Hrvatskoj, nastupao je u zemljama diljem Europe i SAD-u, iza sebe ima šest albuma a nama će predstaviti najnoviji naziva "50".

Kastav Blues Festival 2016.

25-07-2016

Kastav Blues Festival 2016.Kastav Blues Festival polako se približava i preostalo je još manje od 15 dana do njegova početka. Eminentna domaća i internacionalna blues imena i ove godine ugostit će urbani parteri Kostrene, Matulja, Kastva, Viškova i Čavli te zasigurno publici pružiti ugodnu večer ispunjenu dobrim glazbenim vibracijama i kvalitetnim bluesom.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2016. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ