Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Natječaj za najljepšu okućnicu ili balkon

29-04-2017

Natječaj za najljepšu okućnicu ili balkonObavijest mještanima Kostrene da će Turistička zajednica općine Kostrena od 2.5. do 16.6. zaprimati prijave vezano uz akciju "Najljepša okućnica ili balkon".

Raspored utakmica UEFA U-17 Kostrena

27-04-2017

Raspored utakmica UEFA U-17 KostrenaEuropsko nogometno prvenstvo UEFA U-17 odigrava se u sedam hrvatskih gradova/mjesta: Varaždin, Zaprešić, Sesvete, Velika Gorica, naselje Lučko, Rijeka i KOSTRENA. Prvenstvo se održava od 3. do 19. svibnja 2017. godine.

Izložba LU Veli pinel "U oku slikara"

21-04-2017

Izložba LU Veli pinel Likovna udruga „Veli pinel“ iz Kostrene organizira izložbu slika pod nazivom „U oku slikara“ koja će se održati u ponedjeljak, 24. 4. 2017. g. u prostorijama Narodne čitaonice Rijeka s početkom u 18:30 sati.

Proljetni kup Galeba

20-04-2017

Proljetni kup GalebaJedriličarski klub Galeb iz Kostrene organizira tradicionalnu regatu PROLJETNI KUP GALEBA za klase Optimist, Laser 4.7 i Šljuka. Regata će se održati u subotu i nedjelju, 22. i 23. 4. 2017. s početkom u 11:00 sati u akvatoriju ispred uvale Žurkovo.

PROLJETNI SAJAM CVIJEĆA

12-04-2017

PROLJETNI SAJAM CVIJEĆAPozivamo Vas na tradicionalni PROLJETNI SAJAM CVIJEĆA koji će se održati u petak, 21.4.2017. od 9:00 do 17:00 sati u Eko parku „Rasadnik“ u Kostreni.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ