Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

MIKULNA 2016.

05-12-2016

MIKULNA 2016.Općina Kostrena, Turistička zajednica Općine Kostrena i Komunalno društvo Kostrena i ove godine zajednički organiziraju Mikulnu. U subotu 10. prosinca, od 12:00 do 20:00 sati na trgu ispred Sportske dvorane u Kostreni održat će se raznolik program u kojem sudjeluje čitava zajednica.

Dani Općine 2016. - Program događanja 6. prosinca 2016.

04-12-2016

Dani Općine 2016. - Program događanja 6. prosinca 2016.U sklopu programa obilježavanja Dana Općine Kostrena u utorak 06. prosinca 2016. proslaviti će se blagdan Sv. Nikole, zaštitnika Kostrene.

Dani Općine 2016. - Program događanja 3. i 4. prosinca 2016.

01-12-2016

Dani Općine 2016. - Program događanja 3. i 4. prosinca 2016.Pogledajte što Vas sve očekuje 3. i 4. prosinca u programu povodom obilježavanja Dana Općine Kostrena 2016.

Dani Općine 2016. – stručno predavanje „Kako pripremiti predavanje u PowerPointu“

30-11-2016

Dani Općine 2016. – stručno predavanje „Kako pripremiti predavanje u PowerPointu“Povodom obilježavanja Dana Općine Kostrena, u petak 02.12.2016. godine, u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji u 18:00 sati, održat će se stručno predavanje "Kako pripremiti predavanje u PowerPointu", Josipa Luzera, prof., Udruga pomorskih kapetana "Kostrena".

Dani Općine 2016. - Mjuzikl “Kalafat, papagalo i batana”

29-11-2016

Dani Općine 2016. - Mjuzikl “Kalafat, papagalo i batana”Povodom obilježavanja Dana Općine Kostrena, u četvrtak 1. prosinca 2016. godine, u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija s početkom u 19 sati, pozivamo Vas na premijernu izvedbu novog čakavskog mjuzikla „KALAFAT, PAPAGALO I BATANA“, ansambla Intermezzo, autora Mensura Puhovca, poznatog po čakavskim mjuziklima „Sušak, Sušak“ i „Riva Boduli“.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2016. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ