Međunarodni odbojkaški turnir u kategoriji U-16

Category: Other

09 Jun

Međunarodni odbojkaški turnir u kategoriji U-16

Odbojkaški klub "Kostrena" i ove godine organizira turnir prijateljstva u kategoriji do 16 godina koji će se održati u Sportskoj dvorani Kostrena u nedjelju, 12.06.2016. s početkom u 10:00 sati.

Uz našu ekipu na turniru će sudjelovati i odbojkaške ekipe sportskog društva Contovello (Italija) i Škofje Loke (Slovenija), te će se odigrati tri utakmice nakon kojih će biti proglašenje pobjednika i najbolje igračice turnira.

Turnir se organizira treću godinu za redom s tim da je svake godine jedan klub domaćin, a dvije se utakmice igraju u gostima. 

Navedeni sustav prijateljskog natjecanja omogućio je kadetkinjama OK Kostrena kontinuirano internacionalno igračko i natjecateljsko iskustvo, te doprinio prihvaćanju međusobnih kulturoloških i socioloških različitosti. Također, omogućio je predsjednicima, članovima uprava, trenerima i drugim stručnim osobama razmjenu znanja i iskustva, te stjecanje novih znanja.

Zbog stvorenih dobrih međusobnih odnosa i dobre atmosfere koja je prisutna između klubova, puno se polaže na organizaciju "neformalnog" dijela turnira pa se tako svaka ekipa domaćin potrudi oko ručka za sve sudionike turnira i organizaciju preostalog slobodnog vremena.   

Želja OK Kostrena je da nedjeljni turnir s tribina poprati što više mještana Kostrene kako bi njihove kadetkinje koje će prvi puta zaigrati u novom sastavu dobile podršku i poticaj za ostvarenje što boljeg rezultata kod kuće.

 

Back to News