Kastav Blues Festival u Kostreni - 4.8.2016.

Category: Other

02 Aug

Kastav Blues Festival u Kostreni - 4.8.2016.

Najveći hrvatski blues-festival nastao u čast Philadelphija Jerryja Ricksa, jednoga od najpoznatijih predstavnika tradicionalnoga bluesa (country-blues), koji je za posljednje počivalište odabrao upravo Kastav i ove godine nudi višednevan atraktivan program.

Kostrena će ove godine, po drugi puta biti jedan od domaćina Kastav Blues Festivala. Festival traje od 4. do 8. kolovoza, a čast da ga otvori pripala je upravo Kostreni. U četvrtak, 4. kolovoza 2016. godine, od 21:00 restaurant & lounge bar „The Bulldog BBQ“ ugostiti će Black Coffee i Tomislava Golubana.

Black Coffee je poznati splitski jazz-sastav koji djeluje od 1993. godine. O kvaliteti njihova rada svjedoči niz osvojenih Porina i višestruke nominacija za ovu nagradu te brojni koncerti i suradnja s mnogim zvijezdama hrvatske glazbe (Gibonni, Gabi Novak, Arsen Dedić, Tedi Spalato, Divas, Meri Cetinić, Bruno Kovačić, TBF itd.).

Tomislav Goluban u svom glazbenom izričaju na zanimljiv način spaja blues s hrvatskom tradicionalnom glazbom i jedan je od najeksponiranijih hrvatskih blues-glazbenika. Osvojio je četiri nagrade Porin i tri nagrade Status. U solo/duo varijanti ili uz prateći sastav nastupao je u Americi i u Europi u 18 zemalja. Uređuje emisiju o blues-glazbi na Hrvatskom radiju.

Ulaz je slobodan!

Rezervacije stolova: 051 287 462.

Više o festivalu pronađite na:

http://www.kastavbluesfest.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008327808585&fref=ts

 

 

Kastav Blues festival u Kostreni potpomognuli su:

INA - industrija nafte d.d.        

 Općina Kostrena

         

BFT ADRIA d.o.o.

ENIGMA E.I.

Restaurant&lounge bar „The Bulldog BBQ“

Diving center Kostrena

Restaurant pizzeria „Anić“

Securitas Hrvatska d.o.o.

 

Back to News