4. biciklijada Bakar Bike

Category: Other

21 May

4. biciklijada Bakar Bike

Na blagdan Tijelova, u četvrtak, 26. svibnja 2016. održat će se četvrto izdanje biciklijade Bakar Bike koja će ove godine proći i kostrenskim biciklističkim stazama.

I ove godine organizatori su za one natjecateljskog duha pripremili dionicu na kojoj će se mjeriti vrijeme te će se oni najbrži okruniti Kraljicom i Kraljem brda. 

 

Prijave i okupljanje sudionika počinje u 9:00 sati u centru Kukuljanova (Dom kulture), a druženje bakarskim i kostrenskim biciklističkim stazama kreće u 10:00 sati. Kotizacija koja uključuje ručak, okrjepe i poneko iznenađenje iznosi 30 kuna.

Predprijave se vrše do utorka, 24. svibnja putem online obrasca https://goo.gl/jG6sFv ili putem maila na info@tz-bakar.hr

 

Sudionike očekuju dvije trase: KRAĆA (18 km) http://goo.gl/yQG8ri DUŽA (28 km) http://goo.gl/Y23KCK

 

I ovogodišnji Bakar Bike zajednički organiziraju Turistička zajednica Grada Bakra, Promotiv Travel Outdoor i BBK Team Rodeo.

NAPOMENA: Svi sudionici Bakar Bike 2016. voze na vlastitu odgovornost. Obavezna je kaciga i rezervna zračnica. Organizator zadržava pravo promjene trasa, iz razloga da promjene osiguraju sigurnost sudionika. U slučaju promjene ili dopune, svi sudionici će biti pravovremeno obaviješteni.

 

 

Back to News