3. Međunarodni turnir u ženskoj odbojci "FRIENDS UNITED IN VOLLEYBALL"

Category: Other

11 Sep

3. Međunarodni turnir u ženskoj odbojci "FRIENDS UNITED IN VOLLEYBALL"

Ovog vikenda, 12. i 13.09.2015. u  Sportskoj dvorani u Kostreni i u Dvorani mladosti na Trsatu istovremeno će se održavati 3. Međunarodni turnir u ženskoj odbojci "FRIENDS UNITED IN VOLLEYBALL", u organizaciji ŽOK Sušak i A.S.D. PHOENIX (Italija), te u suorganizaciji Riječkog sportskog saveza i OK "Kostrena". 

Natjecanje će se odvijati u dvije kategorije: U-16 (do 16 godina) i U - 22 (do 22 godine). 

U kategoriji U-16 natječu se 8 ekipa (ŽOK Sušak, ŽOK Gornja vežica, Volley Silea, OK Kostrena, OK Turnić, OK Grobničan, OK Opatija, Volley Resana). Ovaj dio natjecanja održava se u Sportskoj dvorani u Kostreni. 

U kategoriji U-22 natječe se 6 ekipa (OK Rječina, Volley Postioma, ŽOK Sušak, HAOK Rijeka, Volley Silea, OK Matulji 2004). Ovaj dio natjecanja održava se u Dvorani mladosti na Trsatu. 

Otvaranje turnira biti će u subotu, 12.09.2015. u 15:00 sati u Sportskoj dvorani u Kostreni, a zatvaranje u nedjelju, 13.09.2015. u 13:00 sati u Dvorani mladosti na Trsatu nakon čega slijedi kraći prigodni kulturno-umjetnički program, te domjenak. 

Povodom turnira u Kostrenu dolazi 120 sudionika iz Italije. Turnir je liceniran, a kakvu važnost ima za Talijane dokazuje činjenica da će s natjecateljicama doputovati gradonačelnik Paese gosp. Francesco Pietrobom, te predsjednik A.S.D. PHOENIX gosp. Carlo Urio, Isti će prisustvovati zatvaranju turnira na Trsatu dok će na otvaranju u Kostreni biti prisutni u ime organizatora (Talijana) David Mestriner, te predsjednik Odbojkaškog saveza Vlado Brnečić.

Back to News