Foto natječaj "Sve ljepote Kostrene"

Category: Tenders

01 Jun

Foto natječaj "Sve ljepote Kostrene"

Turistička zajednica općine Kostrena otvara foto natječaj pod nazivom

„Sve ljepote Kostrene“

Ljepota je svuda oko nas, treba se samo osvrnuti - uslikajte onu sitnicu koja vam svakodnevno oduzima dah.

 

Glavna nagrada:

Kostrenska torta i poklon iznenađenja

Prijave:

tzo-kostrena@ri.t-com.hr

 

Tema natječaja:

Naša živopisna i šarena Kostrena svojom ljepotom osvaja i ostavlja bez daha. U užurbanom životnom ritmu često zaboravljamo osvrnuti se oko sebe i cijeniti ljepote koje nas okružuju. Zato, za ovogodišnji foto natječaj, ovjekovječite jedan detalj iz vaše kostrenske svakodnevice koji vas zadivljuje, uveseljava ili čudi. Tako ćemo i potaknuli druge da se ponovno zaljube u Kostrenu - podignu pogled i uvide da ljepota postoji, kako u oku promatrača, tako i u sitnicama i na najneočekivanijim mjestima.

 

Uvjeti natječaja:

Autor fotografije mora dostaviti ime, prezime i kontakt te ustupiti autorsko pravo korištenja fotografije za sve javne objave TZO Kostrena. Natječaj je otvoren od 1. do 14. 6. 2021. godine nakon čega će TZO Kostrena pristigle fotografije objaviti na svojoj Facebook stranici.

Fotografiju/fotografije potrebno je dostaviti na e-mail: tzo-kostrena@ri.t-com.hr u razdoblju od 1. do 14. lipnja 2021. godine. Autor najbolje fotografije bit će nagrađen Kostrenskom tortom i najnovijim promo materijalom TZO Kostrena čiji dizajn potpisuje Juraj Zigman. Svim sudionicima natječaja bit će uručeni prigodni pokloni.

 

Način odabira najljepše fotografije:

fotografije bit će objavljene na Facebook stranici TZO Kostrena u periodu od 16. do 23. lipnja, nakon čega će zbrojem lajkova posjetitelja stranice biti proglašena najljepša fotografija i njezin autor. Pratitelji Facebook stranice TZO Kostrena od 16. do 23. lipnja sudjeluju u izboru dodjelom lajka onoj fotografiji za koju smatraju da je najljepša (1 lajk = 1 bod).

Back to News