Uskrs u Kostreni 2023

Uskrs u Kostreni 2023

PosizioneKostrena

I ove nedjelje na Cvjetnicu, uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, na terasi Narodne čitaonice bit će šareno, razigrano i raspjevano. Pridružite nam se na Uskrsnom doručku uz klapu Baladur.

 

Šarolik dnevni program od 10 do 14 sati, namijenjen je svim generacijama. Najmlađi posjetitelji moći će se zabaviti u radionici izrade vjenčića od cvijeća i druženju s uskrsnim zekom te se zasladiti čokoladnim jajima, dok će oni nešto stariji zasigurno uživati u nastupu klape Baladur, ali i besplatnoj degustaciji palente kompirice Udruge Palentar i fritaje od šparuga Kristijana Kozmića iz Kvarnerskog pijata.

U 13 sati posjetitelje očekuje poseban slatki trenutak rezanja i podjele velikog Kostrenskog šišera čija je izrada povjerena kostrenskoj slastičarnici Snjeguljica.

Program manifestacije koja će Kostrenu uvesti u Veliki tjedan završava u 14 sati.

Uskrs u Kostreni samo je jedan od razloga za posjet Kostreni ove nedjelje u kojoj ljubitelje nordijskog hodanja očekuje nova zanimljiva ruta popularnom trasom "Rimska Staza" na relaciji Žurkovo - motel Sv.Lucija – Glavani – Soline - trim staza - Crkva Sv. Lucije – Žuknica – Žurkovo.

Radi se o srednje teškoj stazi dužine 9 km, a predviđeno trajanje hoda je cca 2:30 sati. Ovoga puta svi sudionici nordijskog hodanja na svojoj ruti doći i na degustaciju fritaje i šišera ispred Narodne čitaonice.

Pridružite nam se na Uskrsnom doručku!

 

*U slučaju kiše manifestacija će se održati u dvorani Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji

Torna al calendario eventi