Ljetne predstave u Kostreni: "Izvorno hrvacko", "U laži su kratke noge", "Rokam do jaja"

Ljetne predstave u Kostreni: "Izvorno hrvacko", "U laži su kratke noge", "Rokam do jaja"

PosizioneTrg Sv. Barbare u Kostreni, trg ispred Sportske dvorane Kostrena, terasa Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji.

Prva u nizu ljetnih predstava u Kostreni pod nazivom SVE U 21 je ljetna komedija ''Izvorno hrvacko''.
Predstava će se održati 9. kolovoza u 21:00 sat na Trgu Sv. Barbare u Kostreni.
Ova ljetna komedija duhoviti je prikaz hrvatske zbilje. Publika će se smijati svemu onome što naizgled ne bi trebalo biti smiješno...ali jest. Teme kojom se predstava bavi su korupcija, nepotizam, političke veze, obiteljske razmirice, mentalitet male sredine, lažni patriotizam, rasprodaja prirodnih resursa i ljepota Lijepe naše, a već iskusni glumci Bojan Lakoš, Tomislav Vičević, Jasna Jeličić, Tanja Pavlović i Frano Barunčić su sigurni da imaju formulu za ''umiranje od smijeha''.

 

U sklopu ljetnih predstava održat će se 13. kolovoza predstava za djecu ''U laži su kratke noge'' s početkom u 21:00 sat na trgu ispred Sportske dvorane Kostrena.
''U laži su kratke noge'' lutkarsko je igrana predstava za predškolski i školski uzrast. Ovo je priča o nogama kratkim kada vas ulove u lažima slatkim, a junak predstave je dječak Tibor.

 

Posljednja u nizu je predstava ''Rokam do jaja''. Ova glazbena komedija će se održati 24. kolovoza u 21:00 sat na terasi Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji. U glazbeno-glumačkoj igri glumaca Ri Teatra, predstava nas vraća u doba kada se živjelo za glazbu, a ne od glazbe.

 

Sve predstave počinju u 21:00 sat, izvode ih glumci Ri Teatra, a ulaz je besplatan.

Organizatori ljetnih predstava SVE U 21 su Turistička zajednica Općine Kostrena i Odbor za kulturu, odgoj i obrazovanje, a program financira Općina Kostrena.

Torna al calendario eventi