Uskrs u Kostreni 2022.

Uskrs u Kostreni 2022.

LokacijaTerasa Narodne čitaonice sv.Lucija, Kostrena

Uskrs u Kostreni šarena je razigrana i raspjevana manifestacija kakva i priliči proljeću, u kojoj će podjednako uživati mali i veliki posjetitelji!

Na Cvjetnicu, uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, na terasi ispred Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji održat će se manifestacija Uskrs u Kostreni koju organiziraju Turistička zajednica Općine Kostrena i Općina Kostrena.

Bogat cjelodnevni program koji počinje u 10 sati i traje sve do 20 sati, namijenjen je svim generacijama. Najmlađi posjetitelji moći će se zabaviti u različitim igrama, radionici izrade vjenčića od cvijeća kao i fotografiranju s Uskrsnim zekom u prigodnom foto kutku ili pak s roditeljima na prostoru uređenom za obiteljski piknik kušati finu fritaju sa šparogama. Osim fritaje, u ponudit će biti i omiljenih burgera, krumpirića, fritula i wafla, kao i craft piva i kvalitetnih vina.

U 13 sati održat će se kratka promocija posebnog izdanja Kostrenske kuharice s tradicionalnim receptima ovog kraja, a glazbena kulisa prvog dijela programa bit će nastupi klape Baladur i ženske vokalne skupine Luštrin. Zabava će se nastaviti uz trio Coffee Shop Acoustic i poseban slatki trenutak rezanja i podjela najveće pince u povijesti Kostrene predviđen za 15 sati.

Nakon 17:30 sati prostor terase ispred Narodne čitaonice postaje prava party zona. Posjetitelje očekuje atraktivan i dinamičan nastup Techno Vikingsa pa su ples i zabava zagarantirani. Program manifestacije koja će Kostrenu uvesti u Veliki tjedan završava u 20 sati.

*U slučaju kiše manifestacija će se održati u dvorani Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji.

Natrag na kalendar događanja