Petar Grašo pjeva u Kostreni

Petar Grašo pjeva u Kostreni

LokacijaSportska dvorana Kostrena

Prosinac u Kostreni osobito je svečan. Uz blagdane zaštitnica našeg mjesta koji se obilježavaju brojnim programima pod nazivom „Od svete Barbare do svete Lucije“, 6. prosinca Općina Kostrena slavi svoj Dan i blagdan svetog Nikole, a ove godine i 30 godina samostalnosti.

 

Glazbeni vrhunac proslave bit će koncert jedne od najsjajnijih zvijezda domaće glazbene scene - Petra Graše. Ovaj izvanredni pjevač, tekstopisac, kompozitor i kantautor, koji iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru i brojne nagrade, u ponedjeljak 11. prosinca 2023. u 20 sati, gostuje u Sportskoj dvorani Kostrena i svojim će glasom i glazbom, a obožavateljice bi rekle i stasom, uveličati prosinačke blagdane.

Organizatori koncerta Općina Kostrena, Turistička zajednica općine Kostrena i KD Kostrena, pozivaju vas da na vrijeme osigurate ulaznicu za ovaj glazbeni spektakl!

Ulaznice će od 13. studenog biti dostupne u online prodaji putem sustava mojekarte.hr, a moći će se kupiti i u prostoru info centra Turističke zajednice općine Kostrena.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za "guštanje" u glazbi Petra Graše i provedite nezaboravne trenutke na koncertu u Kostreni.

Vidimo se 11. prosinca!

 

 

 

 

Natrag na kalendar događanja