Besplatna mobilna aplikacija za iznajmljivače "mVisitor"

Kategorie: Andere

21 Jun

Besplatna mobilna aplikacija za iznajmljivače "mVisitor"

Turistička zajednica općine Kostrena ugovorila je korištenje aplikacije mVisitor kako bi pridonijela lakšem i jednostavnijem poslovanju svojih iznajmljivača, podizanju kvalitete komunikacije s iznajmljivačima i kvalitetnijem informiranju turista o ponudi na području Kostrene.

Aplikacija mVisitor namijenjena je turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača.

Korištenje aplikacije mVisitor za iznajmljivače je potpuno besplatno. Nakon preuzimanja aplikacije putem mobilnih uređaja, iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način izvršiti prijave svojih gostiju. Aplikacija je usklađena i odobrena od strane Hrvatske Turističke Zajednice, a uvođenjem mVisitor-a više nije potrebna TAN lista iznajmljivača. Sustav omogućuje unos podataka od strane gosta „preCheck-In“, kao i digitalno iščitavanje (skeniranje) osobnih dokumenata od strane iznajmljivača ili gosta, s automatskim prosljeđivanjem podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav eVisitor.

Kratke i jednostavne upute za korištenje:

1. Skinuti aplikaciju mVisitor sa Apple Store-a ili Google Play Store-a

2. Nakon instalacije, prijavite se u aplikaciju sa vašim OIB-om (korisničko ime) i lozinkom (lozinka koju koristite za eVisitor)

3. Načini unosa podataka gostiju

a) U aplikaciji kreirajte i isprintate dokument sa QR kodom te ga postavite u vaš objekt. Gost skenira „QR kod“ koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unaša osobne podatke, te ih šalje vama na autorizaciju ili

b) Gostu možete direktno iz mVisitor aplikacije poslati personalizirani link kojega koristi za unos podatka, a iste šalje natrag vama na autorizaciju ili

c) Kroz mVisitor aplikaciju podatke gosta možete digitalno skenirati ili ih ručno unijeti.

4. Nakon što provjerite podatke gostiju, klikom na gumb „Prijavi Goste“ unutar mVisitor aplikacije iste prijavljujete na eVisitor.

 

Još više detalja i uputa možete pronaći na web stranici https://mVisitor.hr

 


 

Zurück zu Nachrichten