NATJEČAJ ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU KOSTRENE - PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

Kategorija: Manifestacije

10 Srp.

NATJEČAJ ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU KOSTRENE  - PROGLAŠENJE POBJEDNIKA

Turistička zajednica općine Kostrena s osobitim zadovoljstvom 17. put zaredom proglašava najljepše okućnice Kostrene.

Nakon Natječaja za najljepšu okućnicu i balkon Kostrene koji je bio otvoren od 15. 5. do 5. 6. 2020. komisija je obišla prijavljene i donijela tešku odluku o pobjednicima.

Bodovne liste sačinjene su prema točno utvrđenim propozicijama Hrvatske turističke zajednice, pa se za okućnice bodovalo cvjetnost i hortikulturno uređenje, cjelovito uređenje (vanjski izgled, ograda i sl.) i utjecaj na izgled ulice, a za balkone cvjetnost i hortikulturno uređenje, utjecaj na izgled ulice i arhitektonsko rješenje i uređenje fasade. Za svaku od navedenih kategorija moglo se osvojiti od 1 do 5 bodova. Svaki član komisije imao je svoju listu i dogovaranje nije bilo dozvoljeno.
 

DOBITNICI NAGRADA

 

ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU:

1. mjesto: Mirjana Bedi

2. mjesto: Saša Boltužić

3. mjesto: Danilo Vejnović


 

ZA NAJLJEPŠI BALKON:

1. mjesto: Mirela Mirković

2. mjesto: Valentina Šoić

3. mjesto: Neda Miletić

 

ZA NAJLJEPŠI OKOLIŠ STAMBENE ZGRADE

Slavica Tomljenović, Žarka Pezelja 22
 

Nagradu u kategoriji najljepšeg okoliša stambene zgrade osigurali su Parkovi Plus d.d., a nagradu za 2. i 3. mjesto za najljepši balkon Vrtni centar Viškovo - NS Agro trade d.o.o. Ostale nagrade osigurala je Turistička zajednica Općine Kostrena, a akciju je podržala Općina Kostrena i tvrtka Dezinsekcija d.o.o.

Imajući u vidu epidemiološku situaciju, dodjela nagrada održat će se na malo drugačiji način. Prigodne poklone i bonove dobitnicima ćemo uručiti u našem uredu. Poklon bonovi se mogu iskoristiti isključivo za hortikulturu.

Iskrene čestitke svim dobitnicima!

Natrag na novosti