Predstava Ri Teatra "Po duhu Svetom" - 14.7.2017.

Category: Culture

10 Jul

Predstava Ri Teatra "Po duhu Svetom" - 14.7.2017.

Turistička zajednica općine Kostrena obavještava da će se u petak 14. srpnja 2017. g. sa početkom u 21:00 sati na Trgu Sv. Barbare u Kostreni održati predstava Ri Teatra „PO DUHU SVETOM“. 

Predstava se održava u sklopu manifestacije „Ljeto u Kostreni“. Mirno i prekrasno malo mjesto negdje na Jadranu za svakog turista je idealno za odmor, uživanje u suncu, moru i svemu što prirodne blagodati pružaju. No, za lokalno stanovništvo ovo „mirno“ mjesto nikad nije bilo mirno. Pratimo priču o dvije sestre udane za dva lokalna ribara, lokalnom svećeniku i njegovom bratu blizancu… 

„Po duhu Svetom“ je nova komedija Ri Teatra koja će nasmijati sve gledatelje. Tema je prilično prepoznatljiva, no u ovoj komediji će ona biti prikazana u jednom neobično duhovitom svijetlu što svakako garantira smijeh do suza. Malu, profesionalnu glumačku ekipu čine već iskusni glumci Bojan Lakoš i Tomislav Vičević, a nove snage čine mlade glumice Verica Ćorković i Lana Orlić, te mladi glumac iz Istre Krešo Medaković. Režiju potpisuje Bojan Lakoš, scenografiju i tehničko vodstvo Igor Kondić. 

Autor: Donato Jurković

Scenografija i tehničko vodstvo: Igor Kondić

Režirali i igraju: Tomislav Vičević, Lana Orlić, Verica Ćorković, Krešo Medaković i Bojan Lakoš 

Napomena: U slučaju lošeg vremena predstava će se održati u Narodnoj čitaonici u Kostreni sv. Luciji (Sv. Lucija 14).

ULAZ JE SLOBODAN.

 

Organizator: Turistička zajednica Općine Kostrena  

Predstavu sufinancira Općina Kostrena.

 Sponzor:  INA - industrija nafte d.d.

 

Back to News