“Hippocampus”- rukometni kamp u Kostreni od 3. do 8. srpnja

Category: Sport

04 Jul

“Hippocampus”- rukometni kamp u Kostreni od 3. do 8. srpnja

Sportska dvorana Kostrena od 3. srpnja pa sve do 8. srpnja bit će glavno mjesto održavanja prvog rukometnog kampa Hippocampus u Kostreni. 

Međunarodni rukometni kamp Hippocampus projekt je Rukometnog kluba Kvarner Kostrena, a osnovao ga je Milan Kosanović.

Treneri u kampu poznati su rukometni stručnjaci: Vladimir Canjuga, Nenad Šoštarić i Boris Dvoršek. Osnovni cilj kampa je promocija sporta među mladima kao i motivacija, edukacija i usavršavanje mladih rukometašica i rukometaša. Polaznici kampa podijeljeni su u grupe po godištima i s njima se radi svaki dan; individualno i grupno, s dva treninga po danu. Mladim rukometašima pridružit će se i poznate hrvatske rukometne zvijezde.

Nakon okupljanja sudionika u 16 sati i prvih treninga već oko 18, službeno otvorenje kampa  u prostoru Sportske dvorane Kostrena održano je u 20.30 sati. Otvorenju su prisustvovali načelnik Općine Kostrena, Dražen Vranić, predsjednik i glavni direktor kampa, Milan Kosanović, treneri Vladimir Canjuga, Nenad Šoštarić i Boris Dvoršek, polaznici kampa i brojni mještani Kostrene.

Prisutne je nakon direktora kampa i trenera pozdravio i načelnik Kostrene, Dražen Vranić, koji je istaknuo: “Zahvaljujem organizatoru, Rukometnom klubu Kvarner Kostrena na uloženom trudu i realizaciji kampa Hippocampus jer organizacija ovakvog međunarodnog kampa, uz onu vrijednu, sportsku komponentu, osigurava Kostreni turističku promociju i popunjenost smještajnih kapaciteta na samom početku turističke sezone. Želim da naši gosti iz Kostrene ponesu lijepe uspomene, vrijedna sportska iskustva i nova prijateljstva.”

Na otvaranju kampa bili su i poznate hrvatske rukometne zvijezde- Mirza Džomba i Ivan Pešić.

 

Više o kampu pročitajte na službenoj stranici kampa.

Back to News