Croatia Full of Magic - Osmisli kreativan itinerer

Category: Other

16 Dec

Croatia Full of Magic - Osmisli kreativan itinerer

Hrvatska turistička zajednica je pokrenula novu blagdansku komunikacijsku platformu „Croatia Full of Magic“ koja će se provoditi do sredine siječnja 2021. godine putem društvenih mreža Facebook, Instagram i Twitter. U sklopu zimske komunikacijske platforme organiziran je kreativni natječaj kojim pratiteljima na društvenim mrežama žele uljepšati prosinac, mjesec darivanja.

Upućen je poziv za sudjelovanje u natječaju Osmisli kreativan itinerer namijenjenom domaćim gostima, u sklopu kojeg se može osvojiti različite poklon pakete ili jednu od dvije glavne nagrade koje uključuju produženi vikend boravak u 2021. godini u hotelu Frankopan u Ogulinu te na ranču Ramarin u Slavonskom Brodu, pobjednicima nagradnog natječaja projekta #prviput.

U kreativnom natječaju Osmisli kreativan itinerer sudjelovati mogu svi državljani Republike Hrvatske stariji od 18 godina i to na način da ispod fotografije vezane uz kreativni natječaj ostave komentar u kojem će izraditi idealan itinerer za godišnji odmor. Itinerar treba biti dug do 100 znakova i vezan isključivo za odredišta u Hrvatskoj, a potrebno je opisati neku skrivenu destinaciju ili kutak, neiskorišteni turistički potencijal, najbolje mjesto za fotografiranje, skrivenu plažu, kupalište, šetnicu, najljepši pogled, lokalni specijalitet i slično.

Nagradni natječaj traje od 18. prosinca 2020. do 6. siječnja 2021. do ponoći, a pobjednike će izabrati tročlani žiri i dobitnike javno objaviti 11. siječnja 2021. na Facebook stranici Hrvatske turističke zajednice. Više informacija o kreativnom natječaju možete pronaći putem ove poveznice.

Back to News