Kastav Blues Festival

Kastav Blues Festival

Lokacijana terasi Diving Centra Kostrena

Kostrena je i ove godine jedan od domaćina Kastav Blues Festivala. U četvrtak, 3. kolovoza na terasi Diving Centra Kostrena (konoba More) sa početkom u 21:00 sat nastupiti će Zdenka Kovačiček & Greenhouse Blues Band i Crossroad Blues Band.

Prva večer jubilarnog desetog po redu Kastav Blues Festivala započinje u Kostreni  nastupima Zdenke Kovačiček, prve dame hrvatske jazz i blues scene i vrhunskog Greenhouse Blues Bandapoznatog po odličnim obradama brojnih skladbi među kojima dominiraju zanimljivi aranžmani sekcije puhača. Iste večeri nastupat će i makedonska blues grupa iz Prilepa Crossroad Blues Band u čijim se tekstovima pjesama osjeća snažna socijalna dimenzija; govore o problemima običnih, „malih“ ljudi što, na kraju, i jest jedna od osnovnih tema blues - lirike. 

Kostrena je i proteklih godina imala prilike ugostiti Kastav Blues Festival, a sjajna atmosfera i lokacija učinili su da se mjesto viška tražilo ne samo na terasi Diving Centra Kostrena (konoba More) već i na kostrenskoj obalnoj šetnici koja je odjekivala sjajnim zvucima bluesa. Uvjereni da će se sjajna atmosfera ponoviti i ove godine, pozivamo Vas da nam se pridružite na Kastav Blues festivalu u Kostreni. 

Program:

21:00

Zdenka Kovačiček & Greenhouse Blues Band i Crossroad Blues Band.

Natrag na kalendar događanja