Predstava ''Dvoje'' - Jesen u Kostreni 2018.

LokacijaNarodna čitaonica u Kostreni sv. Luciji

U srijedu, 10. listopada 2018. godine će se u sklopu ovogodišnje ''Jeseni u Kostreni'' održati predstava ''Dvoje'' u izvedbi Teatra EXIT. Predstavu je režirao Matko Raguž, a glume Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček, a saksofon svira Jakša Jordes.

Ove nas jeseni Teatar EXIT vodi u omiljeni kafić, u atmosferu dobre glazbe i najdraže kave (ili piva), ali i nepoznatih sudbina koje prolaze pokraj nas i koje jedva primjećujemo. Kazališna avantura s izvrsnim glumcima koji utjelovljuju 14 uloga objedinjenih toplim i teškim, duhovitim i mračnim životima iz susjedstva, obavijenih dimom cigareta i zavodljivim zvukom saksofona.

Predstava započinje u 20 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. Prodajna mjesta na kojima možete kupiti ulaznice su KD Kostrena (Sportska dvorana Kostrena), Dallas Records Rijeka, Foto revija, Novi Korzo d.o.o., - caffe bar Nad Urom, Croatia Records. Karte se mogu kupiti i online preko sustava www.mojekarte.hr ili sat vremena prije početka programa u holu Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji,

Cijena ulaznice je 50 kuna, a za umirovljenike 30 kuna uz obvezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status (samo u KD Kostrena).

Natrag na kalendar događanja