nat Turistička Zajednica Općine Kostrena
Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

SAJAM CVIJEĆA KOSTRENA 2014.

20-10-2014

SAJAM CVIJEĆA KOSTRENA 2014.U subotu, 25.10.2014. godine na terasi Narodne čitaonice Kostrena Sv. Lucija od 9:00 do 16:00 sati održati će se prigodna prodaja cvijeća. U ponudi će biti krizanteme, lončanice, maćuhice i ciklame. Organizatori su Turistička zajednica Općine Kostrena i Udruga Narodne čitaonice Kostrena Sv. Lucija u suradnji sa Udrugom cvjećara Ludbreg.

Velika eko akcija "EKO KOSTRENA 2014."

29-09-2014

Velika eko akcija 24 sata i Klub podvodnih aktivnosti "Kostrena" pod pokroviteljstvom Općine Kostrena organiziraju veliku eko akciju "EKO KOSTRENA 2014" u subotu 4. listopada 2014. godine s početkom u 9:00 sati u Kostreni, Rožići 3 (hangar - klupske prostorije).

3. KUP KOSTRENE 28.9.2014.

26-09-2014

3. KUP KOSTRENE 28.9.2014.U nedjelju, 28. rujna 2014. održati će se 3. Kup Kostrene - natjecanje u ribolovu sa obale za kategorije do 21 godine.

9. KUP "NIKOLA MEDANIĆ"

19-09-2014

9. KUP U nedjelju, 21. rujna 2014.g. na potezu od uvale Svežanj do TE Urinj održati će se 9. Kup "Nikola Medanić" - natjecanje u ribolovu iz usidrene brodice za mješovite ekipe.

Održana prva "Kostrenska đirada"

17-09-2014

Održana prva U organizaciji Turističke zajednice općine Kostrena i ekološke udruge Ekoregija Kostrena, a pod pokroviteljstvom Općine Kostrena, u subotu, 13. 09. održana je prva "Kostrenska đirada".

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ