Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

KREATIVNA ŠETNICA - 6. i 7. rujna 2014.

05-09-2014

KREATIVNA ŠETNICA - 6. i 7. rujna 2014. 
U subotu 6. rujna i nedjelju 7. rujna 2014, od 11,00 do 18,00 sati na obalnom putu u Kostreni održava se manifestacija "Kreativna šetnica".

Održana Kostrenska noć

30-07-2014

U petak, 25. srpnja 2014. godine u Uvali Žurkovo održana je Kostrenska noć. Ovogodišnja tradicionalna manifestacija ostat će zapamćena po odličnom odazivu posjetitelja i sjajnoj atmosferi.

KOSTRENSKA NOĆ

18-07-2014

KOSTRENSKA NOĆU petak, 25.07.2014. godine s početkom u 18:30 sati, u Uvali Žurkovo održava se KOSTRENSKA NOĆ. Ulaz slobodan !
VAŽNA NAPOMENA: Na dan održavanja manifestacije, pristupna cesta za Uvalu Žurkovo biti će zatvorena za sav promet, osim za dostavu i interventna vozila.

Kulturno-umjetnička večer

11-07-2014

Kulturno-umjetnička večer
Turistička Zajednica Općine Kostrena i Bratovština Sv. Nikole, L.U. "Veli pinel", K.U. "Vali" Kostrena i kostrenski umjetnici u petak,, 11.07.2014.g., u Kostreni na Trgu Sv. Barbare organiziraju KULTURNO-UMJETNIČKU VEČER.

Dodjela nagrada za najljepšu okućnicu i balkon 2014.

04-07-2014

Dodjela nagrada za najljepšu okućnicu i balkon 2014.Već 11. put za redom TZO Kostrene provela je akciju "Plavi cvijet" u okviru koje se proglašava najljepša okućnica ili balkon. Natječaj se organizira prema propozicijama pravilnika akcije "Plavi cvijet 2014" Hrvatske turističke zajednice, a u sklopu edukativne akcije „Volim Hrvatsku " i pod motom naše TZ "Va saki kantunić mesto smeća posadimo cvetić".

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ