nat Turistička Zajednica Općine Kostrena
Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

ZELENA ČISTKA - 18.4.2015.

07-04-2015

ZELENA ČISTKA - 18.4.2015.Pozivamo Vas na sudjelovanje u najvećoj volonterskoj ekološkoj akciji u Hrvatskoj - ZELENA ČISTKA koja će se držati 18. travnja 2015. godine u sklopu globalnog pokreta WORLD CLEANUP (Očistimo svijet), koji okuplja građane i organizacije u najvećem volonterskom projektu u povijesti čovječanstva.

Poziv za sudjelovanje na "KREATIVNOJ ŠETNICI" 11. i 12.4.2015.

03-04-2015

Poziv za sudjelovanje na Pozivamo sve umjetnike i kreativce da se prijave za sudjelovanje na "Kreativnoj šetnici" koja će se održati 11. i 12. travnja 2015. od 11:00 do 18:00 sati.

SADNJA 1.000 SADNICA LAVANDE

27-03-2015

SADNJA 1.000 SADNICA LAVANDEU subotu, 28.3.2015. s početkom u 9:30 sati udruga "Ekoregija Kostrena" organizirat će sadnju 1.000 sadnica lavande i 200 sadnica ružmarina u budućem ekološkom parku "Rasadnik" u Kostreni.

SAJAM CVIJEĆA 27. i 28.3.2015.

20-03-2015

SAJAM CVIJEĆA 27. i 28.3.2015.Turistička zajednica općine Kostrena u suradnji sa Udrugom cvjećara Ludbreg i Narodnom čitaonicom Kostrena Sv. Lucija organizira dvodnevni SAJAM CVIJEĆA.

PROLJEĆE U KOSTRENI 2015.

17-03-2015

PROLJEĆE U KOSTRENI 2015.Započinje još jedno "Proljeće u Kostreni". Kulturna manifestacija namijenjena djeci i svima onima koji se tako osjećaju započinje 20. ožujka i trajati će sve do 27. ožujka 2015. g. Sva događanja održati će se u Narodnoj čitaonici Kostrena sv. Lucija s početkom u 10:30 sati.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ