Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

MAŠKARANI RALLY PARIZ BAKAR I TANCI 31.01.2015.

04-02-2015

MAŠKARANI RALLY PARIZ BAKAR I TANCI 31.01.2015.Protekle subote, 31. siječnja 2015. u Kostreni je bilo vrlo živo i veselo. U jutarnjim satima, kroz Kostrenu je prošao najluđi maškarani rally Pariz Bakar. Nakon starta na Krimeji, 30-ak maškaranih vozila spustilo se na parkiralište iznad plaže Nova voda gdje je odvožen prvi ispit spretnosti. Originalnih maski nije nedostajalo, a žiri koji je morao izabrati najbolju masku nije imao lak zadatak. Kolonu maškaranog rallyja dočekali su brojni posjetitelji i KG Špažićari koji su i suorganizatori ove vesele manifestacije. Nakon Kostrene, vozači su se uputili prema Bakru, gdje je vožen drugi ispit spretnosti.

DJEČJA REDUTA – 25.1.2015.

28-01-2015

DJEČJA REDUTA – 25.1.2015.U nedjelju, 25.1.2015. u 15:00 u Narodnoj čitaonici Kostrena sv. Lucija održala se Dječja maškarana reduta. Smijeha i veselja nije nedostajalo jer je male maškarice zabavljala grupa "Venus", animirala ih je Karmelino Klaunica, a Špažićari su ih počastili sokom, krafnama i grickalicama.

MAŠKARANI TANCI - 24.1.2015.

27-01-2015

MAŠKARANI TANCI - 24.1.2015.Iza nas je još jedan veseli maškarani vikend. Protekle subote odlično smo se zabavili uz grupu "Venus", a u goste nam je došla grupa "Lako ćemo" iz Rijeke. Upečatljiva je bila maska dijela članova KG "Špažićari" koji su se umaskirali u klaunove i dobili nagradu za najbolju grupnu masku.

MAŠKARANI TANCI - 17.1.2015.

20-01-2015

MAŠKARANI TANCI - 17.1.2015.Iza nas je još jedan ludi maškarani vikend u Kostreni. I ove subote vesele i mnogobrojne maškare ispunile su dvoranu Narodne čitaonice Kostrena Sv. Lucija, a među njima su bile gostujuće grupe "Veseli oldtimeri", "Čiket" Rijeka i maškarana grupa u maski Playboy zečice i zečevi. Maškarane tance posjetio je i meštar Toni sa još uvijek aktualnom kraljicom Vedranom Šegulja. Nagrada za najbolju grupnu masku otišla je u ruke grupe "Veseli oldtimeri" koji su sa svojom maskom paunova zasluženo dobili tortu slastičarnice "Snjeguljica". Inače, sa ovom maskom grupa će nastupati i na Riječkom karnevalu.

Škola nordijskog hodanja

16-01-2015

Škola nordijskog hodanjaU organizaciji udruge "Eko Kvarner - Ogranak Kostrena" i Kluba nordijskog hodanja "ZonaSrca" iz Zagreba, a uz podršku Općine Kostrena održava se još jedna besplatna škola nordijskog hodanja.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Natječaji
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ