nat Turistička Zajednica Općine Kostrena
Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

KREATIVNA ŠETNICA, 9. i 10. svibnja 2015.

08-05-2015

KREATIVNA ŠETNICA, 9. i 10. svibnja 2015.Pozivamo Vas na manifestaciju "Kreativna šetnica" koja će se održati u subotu 9. i nedjelju 10. svibnja 2015. od 11,00 do 18,00 sati na obalnom putu u Kostreni, odnosno na poznatoj kostrenskoj šetnici.

9. ČAKAVSKI SUSRETI 11. - 15.5.2015.

07-05-2015

9. ČAKAVSKI SUSRETI 11. - 15.5.2015.Pozivamo Vas na 9. Čakavske susrete koji će se održati od 11. - 15.5.2015. Program će se odvijati u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija, a ulaz je slobodan.

OTVOREN NATJEČAJ ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICU

02-05-2015

OTVOREN NATJEČAJ ZA NAJLJEPŠU OKUĆNICUTuristička zajednica općine Kostrena u okviru projekta "Volim Hrvatsku, volim Kostrenu", akcija "Plavi cvijet" i ove godine organizira izbor najljepše okućnice, balkona, najljepše uređenog okoliša gospodarskog objekta, te najuređenije javne površine.

KREATIVNA ŠETNICA - poziv umjetnicima

02-05-2015

KREATIVNA ŠETNICA - poziv umjetnicimaPozivamo sve umjetnike i kreativce da se prijave za sudjelovanje na manifestaciji "KREATIVNA ŠETNICA" koja će se održati 9. i 10. svibnja 2015. na obalnom putu u Kostreni.

ODRŽANA AKCIJA "ZELENA ČISTKA"

28-04-2015

ODRŽANA AKCIJA U akciji Zelena čistka - Jedan dan za čisti okoliš koja je održana u subotu, 25. travnja 2015. godine na području općine Kostrena sudjelovalo je 320 volontera. Čistilo se područje obalnog pojasa, šetnice, Trim staze, Urinja, lučice Stara voda, lučice Podurinj i podmorje (lučice).

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ