Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

PRVI MAŠKARANI TANCI - 10.01.2015.

14-01-2015

PRVI MAŠKARANI TANCI - 10.01.2015.Prvi ovogodišnji maškarani tanci poslužili su kao generalna proba i zagrijavanje za maškarani urnebes koji čeka Kostrenu. Za dobru glazbu i zabavu pobrinula se grupa Venus.

MAŠKARE PREUZELE VLAST U KOSTRENI

13-01-2015

MAŠKARE PREUZELE VLAST U KOSTRENIU srijedu, 7. siječnja 2015. započelo je maškarano ludilo u Kostreni. Podizanjem pusta "Mićela" označen je početak vladavine maškara. Načelnica Mirela Marunić ključeve je predala kostrenskim Špažićarima.

Maškare va Kostrene 2015.

05-01-2015

Maškare va Kostrene 2015.Svake subote počevši od 10. siječnja do 14. veljače od 21:30 do 4:00 sata u dvorani Narodne čitaonice Sveta Lucija u Kostreni, održavati će se maškarane zabave uz grupu "Venus".

Božić na hakli 2014

30-12-2014

Božić na hakli 2014U organizaciji košarkaških klubova Kostrena, FSV i Viškovo, ali i uz pomoć velikog broja košarkaških klubova sa područja Primorsko-goranske županije, u utorak se Sportska dvorana Kostrena pretvorila u humanitarni košarkaški mravinjak. Na već tradicionalnom Božiću na hakli okupilo se više od 350 djevojčica i dječaka podijeljenih u 118 ekipa. Manifestaciju je službeno otvorila Mirela Marunić, načelnica Općine Kostrena koja je ove godine ugostila najveći hakl turnir u regiji.

BOŽIĆ NA HAKLI 2014.

18-12-2014

BOŽIĆ NA HAKLI 2014.Povodom božićno-novogodišnjih blagdana, a u cilju popularizacije košarke i obogaćivanja natjecateljske ponude svim mladim košarkašima/košarkašicama, organizira se sportsko humanitarni projekt „BOŽIĆ NA HAKLI 2014“.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ