nat Turistička Zajednica Općine Kostrena
Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Održana Umjetnička kolonija KOSTRENA

15-06-2015

Održana Umjetnička kolonija KOSTRENANa Trgu Svete Barbare u Kostreni ovog je vikenda bilo posebno živo, a trg su krasila brojna umjetnička djela. U subotu i nedjelju, 13. i 14. lipnja 2015., održana je Umjetnička kolonija KOSTRENA na otvorenom prostoru Trga.

U uvali Svežanj podignuta Plava zastava

14-06-2015

U uvali Svežanj podignuta Plava zastavaPlava zastava, prepoznatljiva oznaka kvalitete mora i popratnih sadržaja za kupače, po osmi put zavijorila se u kostrenskoj uvali Svežanj.

6. KOSTRENSKI PLIVAČKI MARATON 14.06.

12-06-2015

6. KOSTRENSKI PLIVAČKI MARATON 14.06.6. Kostrenski plivački maraton održati će se u nedjelju 14. lipnja 2015.g. sa početkom u 11:00 sati. Sudionici natjecanja okupiti će se u bistrou „Kostrenka“. Natjecanje se održava istovremeno u dvije utrke na 1000 m i 5000 m.

12. UMJETNIČKA KOLONIJA KOSTRENA 13. i 14.06.

12-06-2015

12. UMJETNIČKA KOLONIJA KOSTRENA 13. i 14.06.U subotu 13.6.2015. godine, i u nedjelju 14.6.2015. godine, u sklopu manifestacije "DOBRODOŠLICA LJETU" na Trgu Svete Barbare, od 10:00 do 18:00 sati, održat će se 12. UMJETNIČKA KOLONIJA KOSTRENA

Podizanje Plave zastave u uvali Svežanj

10-06-2015

Podizanje Plave zastave u uvali SvežanjU uvali Svežanj i ove će se godine vijoriti Plava zastava. Svečano podizanje Plave zastave održati će se u petak, 12. lipnja 2015.g. s početkom u 10:00 sati.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ