Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

LJETNA DOGAĐANJA U KOSTRENI

01-06-2015

LJETNA DOGAĐANJA U KOSTRENILjetna događanja u Kostreni započinjemo manifestacijom „Dobrodošlica ljetu“. Radi se o manifestaciji međunarodnog karaktera koja svojim sadržajem doprinosi sportskom, kulturnom i društvenom životu Kostrene. Turistička zajednica Općine Kostrena od 2008. godine glavni je organizator manifestacije, koja tijekom lipnja dovodi posjetitelje u Kostrenu. Različite lokacije, pozornice su na otvorenom na kojima se odvija bogat i sadržajno raznovrstan program.

Podjela sadnica u Rasadniku

30-05-2015

Podjela sadnica u RasadnikuUdruga Ekoregija Kostrena poziva sve mještane da u nedjelju, 31. svibnja 2015. godine u 11.00 sati dođu u Ekološki park "Rasadnik" u Kostreni, na besplatnu podjelu i povoljnu kupnju sadnica ukrasnog bilja i raznog povrća, a sve to uz besplatne fritule i štrudle.

Ekološka akcija "EKO KOSTRENA 2015."

28-05-2015

Ekološka akcija Kao i prijašnjih godina KPA „Kostrena“ organizira XXI. Ekološku akciju „EKO KOSTRENA 2015.“ koja će se održati u subotu 30.05.2015. u priobalju i akvatoriju općine Kostrena. Sudionici eko akcije okupiti će se u 9,00 sati u klupskim prostorijama KPA Kostrena, na adresi Rožići 3.

Koncert komornog zbora “Val” i gostiju iz Austrije

21-05-2015

Koncert komornog zbora “Val” i gostiju iz AustrijeU subotu, 23. svibnja 2015. u 19,30 sati u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija prijateljski koncert održati će Riječki komorni zbor „Val“ iz Rijeke i njihovi gosti iz Austrije, mješoviti pjevački zbor „Gesangsverein St. Marein i. M. 1925“.

KREATIVNO STVARALAŠTVO DJECE

20-05-2015

KREATIVNO STVARALAŠTVO DJECELikovna udruga „Veli pinel“ Vas poziva na „Kreativno stvaralaštvo djece“ i likovno izražavanje u svim oblicima koje će se održati u subotu, 23.5.2015.g. na Trgu Svete Barbare u Kostreni.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Natječaji
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ