Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

DANI OPĆINE 2016. - otvaranje izložbi i koncert ĐANIA STIPANIČEVA I KLAPE „KAMPANEL“

07-12-2016

DANI OPĆINE 2016. - otvaranje izložbi i koncert ĐANIA STIPANIČEVA I KLAPE „KAMPANEL“U holu Sportske dvorane Kostrena, u petak 9. prosinca 2016. u 18 sati, otvorit će se dvodnevna izložba pod nazivom "Saja, saja! Sajanje - kostrenska tradicija". Osim ove izložbe u istom prostoru moći će se pogledati i izložba podvodnih fotografija udruge "Vali", pod nazivom „Vali pod moren“, kao i izložba modnih skica i stiliziranih narodnih nošnji Kostrene koje su izradili učenici Osnovne škole Kostrena. Iste večeri u 20 sati, u Sportskoj dvorani počinje koncert Đanija Stipaničeva, Klape Kampanel i Antonelle Malis.

Izložba "Kostrenski kantunići pod svitlon"

06-12-2016

Izložba U sklopu događanja za Dane općine Kostrena 2016. godine u četvrtak, 8. prosinca 2016.g. u 18:30 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji održat će se otvorenje zajedničke izložbe udruge "Vali" i "Veli pinel" pod nazivom "Kostrenski kantunići pod svitlon".

Humanitarni koncert KD Kostrena

06-12-2016

Humanitarni koncert KD KostrenaU Sportskoj dvorani Kostrena u petak 9. prosinca u 20 sati počinje koncert Đanija Stipanićeva, Klape Kampanel i Antonelle Malis, u organizaciji KD Kostrena.

Dani Općine 2016. - Program događanja 6. prosinca 2016.

04-12-2016

Dani Općine 2016. - Program događanja 6. prosinca 2016.U sklopu programa obilježavanja Dana Općine Kostrena u utorak 06. prosinca 2016. proslaviti će se blagdan Sv. Nikole, zaštitnika Kostrene.

Dani Općine 2016. - Program događanja 3. i 4. prosinca 2016.

01-12-2016

Dani Općine 2016. - Program događanja 3. i 4. prosinca 2016.Pogledajte što Vas sve očekuje 3. i 4. prosinca u programu povodom obilježavanja Dana Općine Kostrena 2016.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ