Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Pjesnička večer „Va stihu i kamik cvate“

15-03-2017

Pjesnička večer „Va stihu i kamik cvate“Katedra Čakavskog sabora Kostrena, u okviru cjelogodišnje manifestacije „Va stihu i kamik cvate“ organizira pjesničku večer pod nazivom „Bovice od besed“ koja će se održati u četvrtak, 16.3.2017. godine u Narodnoj Čitaonici Kostrena Sv. Lucija s početkom u 19:00 sati.

Održan "Kostrena wheelchairbasket 2017"

13-03-2017

Održan U nedjelju, 12. ožujka 2017. održano je premijerno izdanje košarkaškog turnira u kolicima za osobe s invaliditetom “Kostrena wheelchairbasket 2017” na kojem su se okupile četiri ekipe iz Varaždina, Koprivnice, mlada reprezentacija Slovenije te novoformirana kostrenska momčad.

Međunarodni turnir košarke u kolicima „Kostrena wheelchairbasket 2017“

03-03-2017

Međunarodni turnir košarke u kolicima „Kostrena wheelchairbasket 2017“U cilju popularizacije košarke u kolicima kao jednog od najatraktivnijeg ekipnog sporta osoba s invaliditetom, u nedjelju 12.03.2017. godine u Sportskoj dvorani Kostrena biti će održan turnir „Kostrena wheelchairbasket 2017“ na kojem sudjeluju četiri ekipe: KKOI Koprivnica, KKI Varaždin, mlada reprezentacija Slovenije te domaća momčad iz Kostrene.

Kraj maškarane sezone 2017.

02-03-2017

Kraj maškarane sezone 2017.Završilo je i peto godišnje doba, gotove su vesele manifestacije pod imenom Maškare va Kostrene 2017. leta i Maškarani tanci.

Gostovanje Hrvoja Šalkovića u Narodnoj knjižnici Kostrena Sv. Lucija

01-03-2017

Gostovanje Hrvoja Šalkovića u Narodnoj knjižnici Kostrena Sv. Lucija


Narodna knjižnica Kostrena Sv. Lucija ugostit će 7. ožujka u 19:30 sati poznatog hrvatskog autora Hrvoja Šalkovića.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ