nat Turistička Zajednica Općine Kostrena
Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Održana Večer talijanske glazbe u sklopu manifestacije "Kostrena Happy Days"

21-06-2017

Održana Večer talijanske glazbe u sklopu manifestacije U utorak, 20. lipnja u sklopu manifestacije Kostrena Happy Days održana je Večer talijanske glazbe. U prekrasnom ambijentu konobe "More" nastupili su Anita Camarella & Davide Facchini, Damir Halilić Hal i Franco Morone & Raffaella Luna koji su svojim nastupima oduševili sve prisutne i na najljepši način otvorili manifestaciju.

Najavljen program manifestacije Kostrena Happy Days i Ljeta u Kostreni

20-06-2017

Najavljen program manifestacije Kostrena Happy Days i Ljeta u KostreniU prostorima YC Galeb u Kostreni u ponedjeljak 19. lipnja predstavljena je nova kostrenska manifestacija Kostrena Happy Days koja će zahvaljujući atraktivnom programu privući brojne ljubitelje glazbe.

KOSTRENA HAPPY DAYS - festival kreative i pozitive

20-06-2017

KOSTRENA HAPPY DAYS - festival kreative i pozitiveKOSTRENA HAPPY DAYS - festival kreative i pozitive označit će početak Ljeta u Kostreni. More, sunce, ljeto i Kostrenu, obojit ćemo glazbom i kreativom, ogrnuti zabavom i pozitivom, a ulaznice naplaćivati smajlićima!

NK Domžale pobjednik 40. memorijalnog turnira Egon Polić

19-06-2017

NK Domžale pobjednik 40. memorijalnog turnira Egon PolićProtekla tri dana na stadionu NK Pomorac 1921 u Žuknici odigravao se 40. po redu memorijalni turnir Egon Polić na kojemu je sudjelovalo šest nogometnih ekipa: HNK Rijeka, GNK Dinamo, NK Istra 1961, HNK Gorica, NK Domžale i domaćin NK Pomorac 1921.

8. kostrenski plivački maraton

19-06-2017

8. kostrenski plivački maratonU nedjelju 18. lipnja u Kostreni se održao 8. kostrenski plivački maraton. U organizaciji TZ Općine Kostrena i KDP Primorje na maratonu je sveukupno sudjelovalo 61 plivač, od toga njih 29 je plivalo 1000 metara, a 32 na 4000 m.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ