Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

14. Umjetnička kolonija Kostrena

07-06-2017

14. Umjetnička kolonija KostrenaDonosimo Vam program 14. Umjetničke kolonije Kostrena koja će se održati 10. i 11. lipnja 2017. godine.

3. Kolo Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama “KOSTRENA 2017.”

06-06-2017

3. Kolo Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama “KOSTRENA 2017.”Hrvatski ronilački savez i Klub podvodnih aktivnosti "Kostrena" pod pokroviteljstvom Općine Kostrena ove subote, 10.6.2017. godine organizira 3. Kolo Kupa Hrvatske u daljinskom plivanju perajama “KOSTRENA 2017.”

Predstavljanje prve kostrenske slikovnice

06-06-2017

Predstavljanje prve kostrenske slikovniceU utorak 6. lipnja s početkom u 18:30 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji bit će predstavljanje prve kostrenske slikovnice Feralić.

Eko Kostrena 2017.

31-05-2017

Eko Kostrena 2017.Klub podvodnih aktivnosti “Kostrena” pod pokroviteljstvom Općine Kostrena organizira 10. lipnja XXIII. EKOLOŠKU AKCIJU naziva “EKO KOSTRENA 2017.”. Ekološka akcija održat će se u subotu 10. lipnja s početkom u 9:00 sati (Rožići 3 - hangar, klupske prostorije KPA Kostrena).

Međuopćinsko natjecanje u sportskom ribolovu s obale

26-05-2017

Međuopćinsko natjecanje u sportskom ribolovu s obaleŠRD Kostrena ove je nedjelje (28.5.) domaćin Međuopćinskog natjecanja u sportskom ribolovu s obale za kategorije U21 i seniore. Zona lova je lukobran Stara voda, a vrijeme lova od 7,00 - 13,00 sati.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Natječaji
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ