Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Premijera! Službeno proglašenje "27 susjedstava"

27-03-2017

Premijera!
Službeno proglašenje U petak, 24. ožujka 2017. god. povorka s više od stotinu izvođača i sudionika prodefilirala je starom jezgrom grada Krka kako bi raznovrsnim i bogatim kulturnim programom obilježila službeno proglašenje odabranih 27 susjedstava istoimenog programskog pravca u sklopu Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture.

Proljeće u Kostreni 2017.

24-03-2017

Proljeće u Kostreni 2017.Od 27. do 30.3. održati će se još jedno „Proljeće u Kostreni“. Kulturna manifestacija namijenjena djeci i svima onima koji se tako osjećaju obuhvaća predstave za vrtićki i školski uzrast, a prva je na rasporedu u ponedjeljak 27. ožujka na Međunarodni dan kazališta.

Međunarodni seminar ‘Joge u svakodnevnom životu’ od 24. do 26.03.2017 u Kostreni

22-03-2017

Međunarodni seminar ‘Joge u svakodnevnom životu’ od 24. do 26.03.2017 u KostreniU Sportskoj dvorani Kostrena od petka 24. ožujka do nedjelje 26. ožujka održava se Međunarodni seminar Joge u svakodnevnom životu. Seminar je otvoren za javnost i sastoji se od praktičnog dijela (vježbanje asana, disanja, tehnika opuštanja, meditacije) i predavanja (o drevnom učenju joge i ajurvedi).

KOSTRENA PONOVNO DOMAĆIN PRVENSTVA HRVATSKE U KICKBOXINGU

16-03-2017

KOSTRENA PONOVNO DOMAĆIN PRVENSTVA HRVATSKE U KICKBOXINGUU organizaciji Kickboxing kluba Bura iz Kostrene i Kickboxing saveza Primorsko-goranske županije, u subotu 18. ožujka 2017. godine u Sportskoj dvorani u Kostreni, svečanim otvorenjem u 9:30 sati, počinje državno prvenstvo Hrvatskog kickboxing saveza u disciplinama LOW KICK za juniore, KICK LIGHT za seniore, POINT FIGHTING za starije kadete i KICK LIGHT za seniore.

BIKE RIJEKA WEEKEND 2017.

16-03-2017

BIKE RIJEKA WEEKEND 2017.Bogat poviješću i tradicijom, Riječki prsten je zasigurno regija osebujnog susreta mora i gorskog kraja. U potrazi za pravom mjerom dinamičnih događanja, ugodnog ambijenta i lijepe prirode u okruženju, možete otkriti idealan spoj prekrasnih plaža, romantičnih starih gradića, prepoznatljive gastro ponude i gostoljubivog podneblja.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ