nat Turistička Zajednica Općine Kostrena
Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Dodjela nagrada za najljepšu okućnicu ili balkon u 2017. godini.

03-07-2017

Dodjela nagrada za najljepšu okućnicu ili balkon u 2017. godini.Turistička zajednica općine Kostrena u okviru projekta "Volim Hrvatsku - volim Kostrenu" i akcije "Plavi cvijet" organizira u četvrtak, 6.7.2017. godine u 20:30 sati na terasi Narodne čitaonice Kostrena Sveta Lucija dodjelu nagrada za najljepšu okućnicu ili balkon u 2017. godini.

Podignuta Plava zastava u kostrenskoj uvali Svežanj

30-06-2017

Podignuta Plava zastava u kostrenskoj uvali SvežanjKostrenska uvala Svežanj ponovno je dobila međunarodno priznanje kvalitete i cijenjenu turističku markicu koja je milijunima turista glavni orijentir kod odabira destinacije. Uz prigodni program, načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić i direktorica Turističke zajednice Općine Kostrena Sandra Svetić, podignuli su Plavu zastavu, ističući zadovoljstvo činjenicom njezinog povratka u Kostrenu.

Podizanje Plave zastave

28-06-2017

Podizanje Plave zastavePozivamo vas na podizanje Plave zastave u Kostreni koje će se održati u uvali Svežanj u petak, 30. lipnja u 10 sati.

Predstava za djecu "Luda i novčić"

24-06-2017

Predstava za djecu Nastavljamo sa programom „Ljeta u Kostreni“, pa će se tako u srijedu 28. lipnja 2017.g. sa početkom u 18:00 sati na terasi Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji (Sv. Lucija 14) održati predstava za djecu „LUDA I NOVČIĆ“ u izvedbi Ri Teatra iz Rijeke.

Održana manifestacija Kostrena Happy Days

23-06-2017

Održana manifestacija Kostrena Happy Days20. i 21. lipnja 2017. u Kostreni je po prvi puta održana manifestacija Kostrena Happy Days. Manifestacija je otvorena uz Večer talijanske glazbe u sklopu koje su nastupili Anita Camarella & Davide Facchini, Damir Halilić Hal i Franco Morone & Raffaella Luna koji su svojim nastupima oduševili sve prisutne i na najljepši način otvorili manifestaciju.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ