Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Glazbeno-pjesnička večer "Va stihu i kamik cvate"

13-12-2016

Glazbeno-pjesnička večer Katedra Čakavskoga sabora Kostrena poziva Vas na glazbeno-pjesničku večer "Va stihu i kamik cvate" koja će se održati u četvrtak, 15. prosinca 2016. u 19,00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Svetoj Luciji, Svete Lucije 14. Događaj je dio manifestacije Dani Općine Kostrena.

Dani Općine Kostrena - 12. i 13. prosinca, Sv. Lucija

12-12-2016

Dani Općine Kostrena - 12. i 13. prosinca, Sv. LucijaU sklopu programa obilježavanja Dana Općine Kostrena 2016. danas u 19:00 sati Župa sv. Lucije organizira prigodni program u čast Sv. Lucije, zaštitnice Kostrene. Program će se održati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. A u utorak, 13. prosinca u 10:00 i 18:00 sati održat će se misa u crkvi Sv. Lucije i tombola u 15:00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.

Mikulna je velo kostrensko srce

12-12-2016

Mikulna je velo kostrensko srceNa trgu ispred Sportske dvorane Kostrena, svečanim otvorenjem nešto iza 12.30 sati, započelo je drugo izdanje manifestacije „Mikulna“, koju zajednički organiziraju Općina Kostrena, Turistička zajednica Općine Kostrena i Komunalno društvo Kostrena, uz podršku brojnih kostrenskih udruga, ali i sponzora i pokrovitelja među kojima je najveći INA–Industrija nafte d.d.

MIKULNA 2016.

09-12-2016

MIKULNA 2016.Općina Kostrena, Turistička zajednica Općine Kostrena i Komunalno društvo Kostrena i ove godine zajednički organiziraju Mikulnu. U subotu 10. prosinca, od 12:00 do 20:00 sati na trgu ispred Sportske dvorane u Kostreni održat će se raznolik program u kojem sudjeluje čitava zajednica.

„KOSTRENSKA LIGNJADA 2016“

07-12-2016

„KOSTRENSKA LIGNJADA 2016“Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da učestvujete na međuklupskom natjecanju u panuli „Kostrenska lignjada“ u subotu, 10.12.2016. god. u lučici Podurinj.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ