Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Regata Galeb Team Race

16-06-2017

Regata Galeb Team RaceU organizaciji Jedriličarskog kluba Galeb održati će od 16. – 18. lipnja 2017. godine po prvi puta regata GALEB TEAM RACE za klasu Optimist.

Program manifestacije Kostrena Happy Days

16-06-2017

Program manifestacije Kostrena Happy DaysDonosimo Vam detaljan program manifestacije Kostrena Happy Days.

8. Kostrenski plivački maraton

14-06-2017

8. Kostrenski plivački maratonObavještavamo Vas da se u nedjelju 18. lipnja 2017.g. održava 8. Kostrenski plivački maraton. Kostrenski plivački maraton okuplja natjecatelje iz cijele Hrvatske te Slovenije i Italije. Maraton se pliva u nekoliko disciplina i može se prijaviti svatko tko zadovoljava propisane kriterije. Broj sudionika svake godine varira između 80 i 120 natjecatelja. Najuspješniji natjecatelji nagrađuju se unikatnim radovima vrijednih članova kostrenske Udruge za kreativno stvaralaštvo Vali.

40. MEMORIJALNI TURNIR "EGON POLIĆ"

14-06-2017

40. MEMORIJALNI TURNIR Ove godine će se na stadionu u Žuknici od 16. do 18. lipnja 2017. g. odvijati jubilarni, četrdeseti po redu memorijal „Egon Polić“. Ovogodišnje izdanje turnira, pod pokroviteljstvom Općine Kostrena, Sportske zajednice Općine Kostrena, Hrvatskog nogometnog saveza te sponzorstvom INA-e, uveličat će HNK Rijeka, GNK Dinamo, NK Istra 1961, HNK Gorica, NK Domažale te domaćin, NK Pomorac 1921.

Završetak Natječaja za najljepšu okućnicu Kostrene

13-06-2017

Završetak Natječaja za najljepšu okućnicu Kostrene
Obavještavamo mještane Kostrene da se prijave za Natječaj za izbor najljepše okućnice, balkona, najljepše uređenog okoliša gospodarskog objekta, te najuređenije javne površine primaju do petka 16. lipnja 2017.g.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Natječaji
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ