nat Turistička Zajednica Općine Kostrena
Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Kostrenska noć

15-07-2017

Kostrenska noćU petak, 21. srpnja 2017. s početkom u 21:00 sat u uvali Žurkovo u Kostreni održat će se poznata kostrenska fešta - KOSTRENSKA NOĆ! Odlična zabava je zagarantirana uz bogat glazbeni program i nastupe poznatih domaćih izvođača - grupe Flash i MARIJANA BANA I DIKTATORA.

Obavijest - izmjena mjesta održavanja predstave "Po duhu Svetom"

14-07-2017

Obavijest - izmjena mjesta održavanja predstave Predstava "Po duhu Svetom" koja se večeras trebala održati na Trgu Sv. Barbare održati će se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. Ulaz je slobodan, a početak je isti, u 21:00 sat. Dobro nam došli!

Predstava Ri Teatra "Po duhu Svetom" - 14.7.2017.

10-07-2017

Predstava Ri Teatra Turistička zajednica općine Kostrena obavještava da će se u petak 14. srpnja 2017. g. sa početkom u 21:00 sati na Trgu Sv. Barbare u Kostreni održati predstava Ri Teatra „PO DUHU SVETOM“.

"Dodjela nagrada za najljepšu okućnicu"

07-07-2017

14. godinu za redom TZO Kostrena provela je akciju "Plavi cvijet" u okviru koje se proglašava najljepša okućnica ili balkon, u akciji Hrvatske turističke zajednice "Volim Hrvatsku" i pod motom naše TZ "Va saki kantunić mesto smeća posadimo cvetić". U ugodnoj atmosferi uz izuzetan glazbeni nastup dua L.S.D. - Love Sing Dance dodijeljene su nagrade za najljepšu okućnicu, okoliš stambene zgrade i eko nagrada.

“Hippocampus”- rukometni kamp u Kostreni od 3. do 8. srpnja

04-07-2017

“Hippocampus”- rukometni kamp u Kostreni od 3. do 8. srpnjaSportska dvorana Kostrena od 3. srpnja pa sve do 8. srpnja bit će glavno mjesto održavanja prvog rukometnog kampa Hippocampus u Kostreni.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ