Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Čestitka

21-12-2016

ČestitkaŽelimo Vam blagoslovljen Božić i uspješnu novu 2017. godinu.

Božićni koncert klape Trabakul

21-12-2016

Božićni koncert klape TrabakulPozivamo Vas na božićni koncert klape Trabakul koji će se održati u petak, 23. prosinca 2016. s početkom u 18:30 sati u crkvi sv. Lucije u Kostreni.

Eko akcija čišćenja podmorja

16-12-2016

Eko akcija čišćenja podmorjaU nedjelju 18.prosinca, od 11:00 sati KPD INA Kostrena organizira još jednu hvale vrijednu eko akciju u lučici Podurinj.

Dani Općine Kostrena 2016. - Turnir u mini odbojci

15-12-2016

Dani Općine Kostrena 2016. - Turnir u mini odbojciPovodom završnice programa obilježavanja Dana Općine Kostrena u nedjelju, 18. prosinca 2016. g. održati će se Turnir u mini odbojci u organizaciji Odbojkaškog kluba „Kostrena“. Turnir će se održati u Sportskoj dvorani Kostrena s početkom u 12:00 sati.

KPA Kostrena - 21. Božićni miting

14-12-2016

KPA Kostrena - 21. Božićni mitingKPA Kostrena tradicionalno završava godinu sa sportskim natjecanjem " 21. Božićni miting u PP i BR ", odnosno u plivanju perajama i brzinskom ronjenju koij će se održati na bazenu Kantrida u subotu 17. prosinca 2016. god. s početkom u 09:00 sati, a konačna završnica slijedi u klubu u Kostreni u srijedu 21.12.2016. od 17,00 sati.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ