Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Marća po Kostrene i spaljivanje mesopusta

28-02-2017

Marća po Kostrene i spaljivanje mesopustaNakon predstavljanja Kostrenskih beštija na 34. Riječkom karnevalu, slijedi Marća po Kostrene koja će se održati u utorak, 28. veljače 2017. s početkom u 12:00 sati. Špažićari će tijekom prijepodneva posjetiti DV Zlatna ribica, a nakon toga bit će povorka po Kostreni.

Seniorsko prvenstvo Hrvatske u borbama i katama

24-02-2017

Seniorsko prvenstvo Hrvatske u borbama i katamaHrvatski karate savez, Tehnička organizacija karate klubova Kostrena i „Ri Croatia“ iz Rijeke pozivaju Vas ovaj vikend , 25. i 26. 2. 2017. s početkom u 11:00 sati u Sportsku dvoranu Kostrena na Seniorsko prvenstvo Hrvatske u borbama i katama.

Maškarani tanci uz grupu Kristali

20-02-2017

Maškarani tanci uz grupu KristaliNakon subotnjih tanci koji su ispunili dvoranu Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji, bliže nam se maškarani tanci kakovi su nekad bili uz grupu Kristali. Posljednji ovogodišnji tanci uz slavljenički nastup grupe Kristali održati će se u petak 24. veljače s početkom u 21 sat u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.

1. Kolo Kupa Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenju

15-02-2017

1. Kolo Kupa Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenjuKlub podvodnih aktivnosti Kostrena i Hrvatski ronilački savez organiziraju u subotu, 18.2.2017. godine 1. Kolo Kupa Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenju, „12. Otvoreno prvenstvo Primorsko-goranske županije u PP i BR“.

Maškarana veljača u Kostreni

03-02-2017

Maškarana veljača u KostreniŠpažićari su i u veljači pripremili bogat maškarani program. Pogledajte što Vas očekuje.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ