Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Prošećimo Kostrenom Put mora

06-05-2017

Prošećimo Kostrenom Put mora 

Pozivamo Vas da nam se u subotu 13. svibnja 2017. u 10:00 sati pridružite u šetnji kostrenskom šetnicom pod nazivom "Prošećimo Kostrenom Put mora“. Okupljanje sudionika je na parkiralištu ispred Dječjeg vrtića „Zlatna ribica“, a početak šetnje je na prilazu uvali Žurkovo koji je uljepšan muralom „Put mora“.

Natječaj za najljepšu okućnicu ili balkon

02-05-2017

Natječaj za najljepšu okućnicu ili balkonTuristička zajednica općine Kostrena u okviru projekta "Volim Hrvatsku, volim Kostrenu", akcije "Plavi cvijet" i ove godine organizira izbor najljepše okućnice, balkona, najljepše uređenog okoliša gospodarskog objekta, te najuređenije javne površine.

Raspored utakmica UEFA U-17 Kostrena

27-04-2017

Raspored utakmica UEFA U-17 KostrenaEuropsko nogometno prvenstvo UEFA U-17 odigrava se u sedam hrvatskih gradova/mjesta: Varaždin, Zaprešić, Sesvete, Velika Gorica, naselje Lučko, Rijeka i KOSTRENA. Prvenstvo se održava od 3. do 19. svibnja 2017. godine.

Izložba LU Veli pinel "U oku slikara"

21-04-2017

Izložba LU Veli pinel Likovna udruga „Veli pinel“ iz Kostrene organizira izložbu slika pod nazivom „U oku slikara“ koja će se održati u ponedjeljak, 24. 4. 2017. g. u prostorijama Narodne čitaonice Rijeka s početkom u 18:30 sati.

Proljetni kup Galeba

20-04-2017

Proljetni kup GalebaJedriličarski klub Galeb iz Kostrene organizira tradicionalnu regatu PROLJETNI KUP GALEBA za klase Optimist, Laser 4.7 i Šljuka. Regata će se održati u subotu i nedjelju, 22. i 23. 4. 2017. s početkom u 11:00 sati u akvatoriju ispred uvale Žurkovo.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
Kostrena iz zraka 2.
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2017. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ